ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ:

Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα

*Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ *ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2010 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:44
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά τον Εορδαϊκό ο Τύρναβος 2005 υπέταξε και τον Μακεδονικό, κερδίζοντας προχθές το απόγευμα στο στάδιο της Νεάπολης με σκορ 2-1.
Το Τυρναβίτικο συγκρότημα σημείωσε την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και ασφαλώς αυτή η επιτυχία έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να ανακάμπτει και συνεχώς να κερδίζει το χαμένο έδαφος, στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Τα γκολ που πέτυχαν ο Θανάσης Μάγγος και ο Μάριος Κράββαρης οδήγησαν τον Τύρναβο σε μια πολύ σπουδαία νίκη, για την οποία είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι παίκτες και φυσικά η τεχνική ηγεσία.
Για τη σημαντική αυτή επιτυχία που ανεβάζει και άλλο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας απόλυτα ικανοποιημένος, δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αγωνισθήκαμε με σοβαρότητα, όπως κάνουμε σε όλους τους αγώνες. Θα μπορούσαμε δε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα και να γίνει πιο ευρεία η νίκη μας, εάν ο Κράββαρης ήταν πιο αποτελεσματικός, στις ευκαιρίες που κάναμε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ήταν μια σπουδαία νίκη και όπως έχω πει στους παίκτες μου, να είμαστε ταπεινοί στις επιτυχίες και αισιόδοξοι στις αποτυχίες.
Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση, με το ίδιο μεράκι και πάθος, γιατί ακολουθούν πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια και χρειάζεται να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».
-Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ουραγό Ναυπακτιακό στον Τύρναβο. Θα είναι εύκολη η αποστολή ή και αυτό το ματς κρύβει παγίδες;
«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί όλες οι ομάδες αντιπροσωπεύουν νομούς και πόλεις, ενώ κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία και οφείλουμε να τις αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Είμαι σίγουρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και είμαστε μια ομάδα, ο ένας για όλους και όλοι για την ομάδα. Αυτό είναι το σύνθημά μας που θα έχουμε οδηγό σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
-Ο κόσμος χρειάζεται να βοηθήσει περισσότερο μετά και τις τελευταίες σημαντικές επιτυχίες;
«Ο κόσμος αγαπά τον Τύρναβο και το έχει δείξει επανειλημμένα, αλλά θεωρώ ότι εάν έχουμε τη θερμή συμπαράσταση όπως συνέβη στον αγώνα με τον Εορδαϊκό, τότε δεν μας φοβίζει τίποτα, από δώ και πέρα, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.
Είναι πολύ σημαντικό για τον Τύρναβο ότι αγωνίζονται νέα παιδιά στην ομάδα και τα περισσότερα από αυτά για πρώτη φορά παίζουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Χρειάζεται λοιπόν να βοηθηθούν και σιγά-σιγά αποκτώντας εμπειρίες, θα γίνουν ακόμη καλύτεροι.
Αυτό το πολύ καλό κλίμα που έχουμε όλοι μας οφείλουμε να το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και πιστεύω ότι όπως είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί ικανό για να μας κάνει ζημιά.
Ο Τύρναβος έχει μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια ενός δύσκολου πρωταθλήματος».
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass