ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Η ιστορία συνεχίζεται...

ΣΤΟ AEL FC ARENA ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ-ΤΣΑΚΝΗΣ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2010 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:44
Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που γράφει ιστορία με τους τίτλους που κατέκτησε και ειδικά του πρωταθλήματος το 1988 που την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις περιφερειακές. Η ιστορία μέχρι τώρα των επιτυχιών γραφόταν στο Αλκαζάρ αλλά από σήμερα θα γράφεται στο AEL FC ARENA το καινούργιο «σπίτι» της ομάδας και η πρώτη εκδήλωση θα είναι μια συναυλία με τον «βυσσινί» τραγουδιστή Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Διονύση Τσακνή, στις 7 μ.μ., όπου κλήθηκαν όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι με το συμβολικό εισιτήριο του ενός ευρώ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ παράλληλα στην εκδήλωση αυτή θα έχει την ευκαιρία να δει όλες τις αδυναμίες και τις ατέλειες του γηπέδου ώστε να μπορέσουν να τις βελτιώσουν για το πρώτο επίσημο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στις 5 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα χθες από την ΠΑΕ ΑΕΛ δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση: «Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Σήμερα Τρίτη 23 Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανοίγει τις πύλες τού AEL FC ARENA και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας για να περάσουμε μαζί στη νέα εποχή, γιορτάζοντας την είσοδο στο νέο μας γήπεδο.
Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.
Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 και 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.
Η είσοδος για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα γίνεται από την κεντρική νοτιοδυτική πύλη της εγκατάστασης, ενώ περιμετρικά του γηπέδου θα διατίθενται από pop-up καταστήματα αναμνηστικά της εκδήλωσης (t-shirt, κασκόλ, κονκάρδες).
Οι θύρες ανοίγουν στις 6 μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: 7 μ.μ.»
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Από τον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΛ καλούνται τα μέλη όπως βρίσκονται σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην θύρα των επισήμων του νέου γηπέδου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass