Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

«Μπορούμε να τα αλλάξουμε πάλι...»

* ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΒΕΛΑΣΚΟ * ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2010 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:44
Του Σωτ. Κέλλα
Η ήττα της ΑΕΛ προχθές από τον Πανιώνιο ήταν ένα πισωγύρισμα αγωνιστικό και βαθμολογικό, με αποτέλεσμα η ομάδα πλέον να συνεχίζει να κινδυνεύει και να ακροβατεί μεταξύ της ζώνης του υποβιβασμού και της σωτηρίας. Παράλληλα «χάρισε» μια πίκρα που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη των φιλάθλων για πολλά χρόνια καθώς ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Αλκαζάρ αλλά δεν θα ήθελε κανείς να θυμάται ότι η ομάδα έχασε και τελευταίος σκόρερ ήταν ένας ξένος (ο Σάμαρης).
Πάντως μπορεί σήμερα να εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο που αποτελεί «κόσμημα» για την περιφέρεια, αλλά η ομάδα αυτή την περίοδο δείχνει να έχει κρίση που καλείται να την ξεπεράσει αλλά και δύσκολο πρόγραμμα καθώς στα επόμενα έξι παιχνίδια έχει να δώσει τέσσερα εκτός έδρας και δύο εντός.
Χθες το πρωί στα Δένδρα τεχνική ηγεσία και παίκτες έμοιαζαν αμίλητοι με την πίκρα να συνεχίζεται καθώς ο Βελάσκο διαπιστώθηκε ότι έχει χονδροπάθεια και θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη όπως και ο Αμπουχατζίρα που είναι ανέτοιμος.
Το μόνο που ακούστηκε είναι μερικές κουβέντες του Παπακώστα που είπε: «Μπορούμε πάλι να τα αλλάξουμε όλα», ενώ δεν πίστευε πώς η ομάδα που στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλάει με την απόδοσή της, προχθές με τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε τόσο άσχημη και από την άλλη ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης να απορεί πώς πριν μια βδομάδα η ΑΕΛ του Παπακώστα ήταν η καλύτερη ομάδα και τώρα η χειρότερη με τους ίδιους παίκτες.
Πάντως έκανε εντύπωση και η διαφορά απόδοσης των ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα και κυρίως πώς παίκτες τη μία αγωνιστική να παρουσιάζονται δυνατοί και παθιασμένοι και την επόμενη αδύναμοι και αδιάφοροι.
Γι αυτή τη βδομάδα ο Παπακώστας έχει προγραμματίσει μόνο πρωινές προπονήσεις ενώ επιπλέον πρόβλημα είναι ότι ο Βενετίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του μάλλον στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass