ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ (15:00)

Το ενδιαφέρον σήμερα στην Ελασσόνα

*Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2010 22:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:44
Μετά από απουσία τριών εβδομάδων περίπου λόγω των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ρίχνονται σήμερα και πάλι στη μάχη της Δ΄ Εθνικής, οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν το λαρισινό ποδόσφαιρο, στον 4ο όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι που αναμφίβολα ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Π.Σ. Ελασσόνας και τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ ο Πυργετός υποδέχεται το Πετρωτό Τρικάλων και ο Απόλλων Λάρισας δοκιμάζεται στη Σπερχειάδα.
Αναλυτικά στις 3 το απόγευμα, θα διεξαχθούν τα παρακάτω παιχνίδια, που έχουν λαρισινό ενδιαφέρον:
*Στην Ελασσόνα, η Π.Σ.. Ελασσόνας αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και στο γειτονικό αυτό ντέρμπι, εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και το γόητρο, για τις δυο αγωνιζόμενες ομάδες.
Αυτό που όλοι εύχονται είναι να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι που λογικά θα κατακλύσουν το στάδιο της Ελασσόνας και όποιος είναι καλύτερος και ίσως πιο τυχερός, ψύχραιμος, ας κερδίσει.
Από αγωνιστικής πλευράς ο τεχνικός της Π.Σ. Ελασσόνας Κώστας Κολομητρούσης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λιόλιο που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, στον αγώνα με τον Ρήγα Φερραίο, ενώ δεν υφίσταται άλλο πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι, από κάθε άποψη.
Όσον αφορά στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο προπονητής του Γιώργος Καλτέκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπέη και Πρικάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.
Επανέρχεται δε ο Γιοβανόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετώπισε και είναι διαθέσιμος, για τη σημερινή σπουδαία αναμέτρηση.
*Στον Πυργετό η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί το Πετρωτό Τρικάλων και ασφαλώς είναι το μεγάλο φαβορί για να επικρατήσει, επί ενός αντιπάλου που χρειάζεται πάντως να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Το ευχάριστο για την ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου και τον προπονητή της Χρήστο Γκάτα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Οι παίκτες θέλουν να συνδυάσουν νικηφόρο αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, ώστε να ευχαριστήσουν και τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο.
*Με συγκρατημένη αισιοδοξία θα πάει στη Σπερχειάδα ο Απόλλων Λάρισας, προκειμένου να «τσιμπήσει» βαθμό ή και βαθμούς ακόμη, με αντίπαλο την Ένωση Σπερχειάδας/Μακρακώμης.
Η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το τεχνικό τιμ των Γιώργου Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στεργίου ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες• στο ματς της 7ης αγωνιστικής με το Μουζάκι, ενώ οι Μπόντε και Μπίμπα κρίθηκαν από την τεχνική ηγεσία ότι δεν είναι 100% έτοιμοι.
Σήμερα στις 9 το πρωί, θα αναχωρήσει από το γήπεδο της Φιλιππούπολης η αποστολή της ομάδας, για τη Σπερχειάδα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από το Γρεβενά που ήταν 4ος διαιτητής στον αγώνα Τυρνάβου 2005 –Εορδαϊκού, κληρώθηκε να διευθύνει το γειτονικό ντέρμπι της Δ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο ανάμεσα στην Π.Σ. Ελασσόνας και τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω ρέφερι:
*Μετέωρα-Α.Ο.Καρδίτσας: Κολυτάς Σπυρ., Προβατάς Σπυρ., Σκορδίλης Θεοχ.(Κέρκυρας), παρ.Τσιτσικάς Απ.(Άρτας)
*Λιανοκλάδι-Νέα Αγχίαλος: Μπούμπουρη Κων/να, Κολοκώτσιος Λάμπρος, Γαλάνης Ηλ.(Ευρυτανίας), παρ.Στάθης Ανδρέας(Καρδίτσας)
*Μακρακώμη/Σπερχειάδα-Απόλλων Λ.: Καρανικόλας Νικ., Μπούνος Κων/νος, Σακουλής Βασ.(Φωκίδας), παρ.Κουσκουρίδας Σωτήριος(Θεσσαλίας)
*Π.Σ.Ελασσόνας-Οικονόμος: Τσέτσιλας Κων/νος, Kωνσταντής Χρ., Σιούμπουρα Μυρτιά(Γρεβενών), παρ.Χαιδάς Χαράλαμπος(Φθιώτιδας).
*Μουζάκι - Απεραντιακός: Νούκας, Γκλαβίνας, Παυλάκου (Καστοριάς), παρ. Κουγκουλός (Τρικάλων).
*Ρήγας Φ. - Λαμία: Μουχλιανίτης, Δερμετζόγλου, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), παρ.Καραφέριας (Λάρισας).
*Πυργετός - Θύελλα Πετρωτού: Τσακαλίδης, Πασσαλής, Καβακίδου (Χαλκιδικής), παρ. Σακαρίκος (Θεσσαλίας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε επτά αγώνες)
1 Οικονόμος 22-8    18
2 ΑΟ Καρδίτσας        10-3    16
3 Πυργετός     6-1     15
4 Απόλλων Λ            9-6      12
5 ΠΣ Ελασσόνας      7-6      11
6 Μουζάκι       7-3     11
7 Ν Αγχίαλος 6-4      9
8 Σπερχειάδα            3-5      8
9 Λιανοκλάδι 5-7      8
10 Ρήγας Φεραίος     7-13    7
11 Πετρωτό    5-9      6
12 Μετέωρα  1-8      4
13 Λαμία        1-8     4
14 Απεραντιακός       6-14    2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass