Η ΑΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Αλκαζάρ

* ΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ(17:15)

Δημοσίευση: 19 Νοε 2010 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:43
Ο Πηνειός και το στάδιο Αλκαζάρ είναι αναμφίβολα τα στοιχεία που δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου και κάνουν υπερήφανους τους Λαρισαίους, ενώ παράλληλα τραγούδια αναφέρονται στα δυο αυτά σύμβολα, που βρίσκονται δίπλα-δίπλα και η αγαπημένη ομάδα της πόλης η ΑΕΛ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτά , καθώς κάθε Κυριακή πλήθος κόσμου περνούσε από τον αργυροδίνη ποταμό, προκειμένου να θαυμάσει τα…άλογα που κάλπαζαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, γράφοντας ιστορία που θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων.
Την ερχόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου, στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 11η αγωνιστική της Super League, το Στάδιο Αλκαζάρ θα υποδεχτεί για να μοιραστεί με όλους τους φιλάθλους τη συγκίνηση για τη φιλοξενία του τελευταίου επίσημου αγώνα της ΑΕΛ και ταυτόχρονα να παραδώσει τη σκυτάλη, για το πέρασμα στη νέα εποχή.
Στο μεταίχμιο λοιπόν μιας ιστορικής αλλαγής, που σηματοδοτεί η είσοδος της ΑΕΛ στο νέο της «σπίτι» - το υπερσύγχρονο AEL FC ARENA - καλούμαστε όλοι να αποχαιρετίσουμε την ιστορική αυτή έδρα, με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν χώρο, ο οποίος επί της ουσίας ταυτίστηκε με την 46χρονη διαδρομή της ομάδας.
Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Αλκαζάρ και εκεί οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι αξέχαστες, ενώ η συγκινησιακή φόρτιση θα είναι έντονη, κυρίως για τους παλιότερους.
ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Αγωνιστικά τώρα, η ομάδα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες που απέσπασε από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, με το ίδιο σκορ(1-1), ενώ άξιζε και στις δυο αναμετρήσεις να κατακτήσει τη νίκη.
Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ και απουσίαζαν μόνο ο Κουζέν με τον Πούρι, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες της Γκαμπόν και της Εσθονίας, αντίστοιχα.
Χθες το βράδυ αναμενόταν να επιστρέψουν στη Λάρισα και σήμερα θα πάρουν κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο των Δένδρων.
Κανονικά ακολούθησαν το πρόγραμμα ο Ιγγλέσιας με τον Ταυλαρίδη, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Αμπουχατζίρα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν το έχει ξεπεράσει.
Επανέρχεται ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας, που δεν αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτίοντας την ποινή του.
Όπως δε φάνηκε στο χθεσινό οικογενειακό διπλό, πιθανό σχήμα με το οποίο σκέφτεται να παρατάξει ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας την ομάδα, είναι: Γκολκίπερ ο Αμπάρης, δεξιά στην άμυνα ο Ταλ, αριστερά ο Βενετίδης, στο κέντρο της άμυνας ο Νταμπίζας με το νεαρό Κολοβέτσιο, αμυντικά χαφ ο Ιγγλέσιας με τον Ρομέου, πιο μπροστά τους ο Σίμιτς αριστερά, δεξιά ο Μετίν και στην κορυφή ο Κανόμπιο, ενώ χθες μοναδικός προωθημένος αγωνίστηκε ο Μακίνουα, διότι απουσίαζε ο Κουζέν.
Λογικά ο Κουζέν θα αγωνιστεί στην επίθεση, ενώ στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα θα επιλεχθεί ο Κολοβέτσιος, καθώς ο Ταυλαρίδης μπορεί να μπήκε μεν χθες κανονικά στο πρόγραμμα, όμως ο τραυματισμός του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχε ως αποτέλεσμα να μείνει λίγο πίσω και εφόσον δεν είναι 100% έτοιμος την Κυριακή, δεν θα ρισκάρει ο προπονητής τη συμμετοχή του.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να είναι παρόντες σε αυτή την ιστορική στιγμή, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των «βυσσινί» στο στάδιο Αλκαζάρ, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 όρισε ειδικές τιμές εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.
Πιο συγκεκριμένα:
Θύρες 1 & 6: 12 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 20 ευρώ
Θύρες 2 & 4: 28 ευρώ
Θύρα 3: 40 ευρώ
Για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό διατίθεται παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ η παιδική κερκίδα θα λειτουργήσει κανονικά
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε χθες από το “Vissini Store”, συνεχίζεται σήμερα και αύριο, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, όπως επίσης και την Κυριακή από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ΑΕΛ , Γιάννη Παπακώστα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19/11, στις 2μ.μ., στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass