ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Χωρίς τρεις και στη Νεάπολη ο Τύρναβος

* ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2010 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:43
Με ανεβασμένη την ψυχολογία και κάτω από πολύ καλές συνθήκες, συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Τύρναβος 2005, για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Μακεδονικό, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου ασφαλώς και θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, ανεξάρτητα αν η βαθμολογική της θέση δεν είναι ανάλογη με αυτή του ονόματος που κουβαλά.
Οι παίκτες λοιπόν του Τυρνάβου 2005 πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αλλά θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, εάν κάνουν εμφάνιση όπως και στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Εορδαϊκό.
Κοντά τους αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι ετοιμάζουν εκδρομή για τη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο δύσκολο έργο που θα έχει.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου εντοπίζονται στους Κώστα Γεωργαντζά, Μιχάλη Κουγιουμτζίδη και Τέο Καρντούμ, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους, όμως δύσκολα θα προλάβουν να επανέλθουν στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες της 10ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 3 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
 *Ηράκλεια-Φωκικός: Δαμιανίδης Γεωργ., Σπυριδωνίδης Δημ., Τσιπλάκης Χρ. (Μακεδονίας), 4ος Λυμπούδης Αρ. (Μακεδονίας), παρ. Μιχαηλίδης Πέτρος (Χαλκιδικής).
* Φιλιππιάδα-Ζάκυνθος: Μαλούτας Δημ. (Ημαθίας), Κωτούλας Νικ. (Κοζάνης), Παπαιωάννου Δημ. (Φλώρινας), 4ος Πουλημάς Νικ. (Κέρκυρας), παρ. Γεωργάκης Χαράλαμπος (Θεσπρωτίας).
* Καλλονή-Δόξα Κρανούλας: Βουρνέλης Ματθαίος, Μερκενίδης Αρ., Στάγκος Δημ. (Μακεδονίας), 4ος Μάστακας Γεωργ. (Μακεδονίας), παρ. Τσαγκρασούλης Ιωάννης (Ανατ. Αττικής).
* Ναυπακτιακός-Νίκη Βόλου: Κατσιμίγγος Δημ., Γουρνάκης Αριστ., Τάμαλης Μιχ. (Αθηνών), 4ος Μπόρτζαρης (Αχαΐας), παρ. Μαζαράκος Ηλίας (Άρτας).
* Αετός Σκύδρας-Γιαννιτσά: Καραντώνης Δημ. (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος Ιωανν. (Ημαθίας), Κεντζόπουλος Στυλ. (Κοζάνης), 4ος Μηλιάδης Κων/νος (Μακεδονίας), παρ. Ηλιάδης Δημήτριος (Φλώρινας).
* Μακεδονικός-Τύρναβος 2005: Οικονόμου Νικ. , Γούτας Στυλ., Διαμαντής Αθ. (Χαλκιδικής), 4ος Φωτιάδης Ανανίας (Σερρών), παρ. Βλάχος Κων/νος (Γρβενών).
 *Επανομή-Οδυσσέας Αναγέννησης: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη, Καραμπούλας Θεόδ., Αναστασίου Γεωργ. (Λάρισας), 4ος Μανουράς Χρ. (Τρικάλων), παρ. Βυρώζης Πάρης (Πέλλας).
ΔΕΥΤΕΡΑ 22 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 15:00)
* Πόντιοι Κατ.-Κοζάνη: Καραλιόλιος Αν., Ρίγκος Παν. (Γρεβενών),Σταγγόλης Χρυσοβαλάντης (Καστοριάς), 4ος Τσαλουχίδης Χρ. (Κιλκίς), παρ. Γαβράς Ιωακείμ (Ημαθίας).
* Ρεπό έχει ο Εορδαϊκός
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Εξάλλου στο παιχνίδι του 1ου ομίλου ανάμεσα στην Κόρινθο και τον ΠΑΟ Ρούφ, διαιτητής θα είναι ο κ. Αποστολόπουλος (Ηλείας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Λαρισαίος Βασίλης Κούργιας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass