ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σοβαρότητα και με τον Πανιώνιο...

* ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:43
Εντατικά ξεκίνησε η προετοιμασία της Α.Ε.Λ., ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Αλκαζάρ (που θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι των «βυσσινί» στο συγκεκριμένο γήπεδο με ανάλογη συναισθηματική φόρτιση) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 5.15 μ.μ., στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, χθες έκανε δύο προπονήσεις.
Μάλιστα, λίγο πριν τη μια εξ αυτών έδειξε σε βίντεο τον αγώνα Π.Α.Ο. - Α.Ε.Λ., όπου προσπάθησε να «προσγειώσει» τους ποδοσφαιριστές μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και το θετικό αποτέλεσμα 1-1, καθώς τους μοίρασε πολλά συγχαρητήρια με τα σημάδια της ικανοποίησης εμφανή στο πρόσωπό του, αλλά παράλληλα τους έκανε και μερικές παρατηρήσεις για κάποιες τελικές πάσες που δεν κατέληξαν σε ποδοσφαιριστές.
Αυτό που έκανε εντύπωση στους παίκτες είναι ότι ο Παπακώστας αμέσως στην ανάλυση του βίντεο μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τους είπε ότι πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και να μην παρασυρθούν από τα προβλήματα που εμφανίζει ο Πανιώνιος καθώς παραιτήθηκε ο τεχνικός Γ. Παράσχος ενώ υπάρχει διοικητική αβεβαιότητα. Τους τόνισε τέλος ότι δεν πρέπει να παρασυρθούν από την τελευταία θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα.
Παράλληλα για τον προπονητή των «βυσσινί» υπήρχε και ένα ακόμα ευχάριστο νέο καθώς προπονήθηκε ο Τσέχος Γιάν Μπλάζεκ και υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντίθετα, ακόμα μόνοι τους προπονούνται ο Ιγγλέσιας, ο Ταυλαρίδης και ο Αμπουχατζίρα.
ΕΚΤΙΕΙ ΜΕ Α.Ε.Κ.
Ο Ντανιέλ Κουζέν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Α.Ε.Κ. εκτός έδρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass