ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ Η ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Το ωραίο συναίσθημα και ο πατέρας…

* ΠΩΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:42
Το ποδόσφαιρο δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως ο «βασιλιάς των σπορ», καθώς πολλές φορές είναι μεγάλες οι στιγμές που χαρίζει και δεν μπορούν φυσικά να αποτυπωθούν μόνο με λόγια, διότι αν δεν τις ζήσει κάποιος από κοντά, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθός τους.
Μοναδικές στιγμές λοιπόν έζησαν όσοι βρέθηκαν προχθές το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, όπου ο Τύρναβος 2005 επικράτησε του αξιόμαχου Εορδαϊκού, με σκορ 2-1, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο για τους 1.200 περίπου φιλάθλους, που το παρακολούθησαν.
Ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση και τη μεγάλη ανατροπή που έκαναν οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας, καθώς μόλις στο 3΄βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Πτολεμαΐδας, όμως με την παρότρυνση του κόσμου και τα τεράστια ψυχικά τους αποθέματα που είχαν, μετέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 σε 2-1.
Ένας από τους παίκτες που…έκλεψαν την παράσταση ήταν αναμφισβήτητα ο νεαρός επιθετικός Ηλίας Χριστοδούλου, «χρυσή» αλλαγή του Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 58΄και στο 74΄, σημείωσε το νικητήριο γκολ της ομάδας του.
Χάθηκε έτσι στις αγκαλιές των συμπαικτών του και στο τέλος στις δηλώσεις που έκανε, ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις το γκολ και να κερδίζει τρεις πόντους η ομάδα, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η νίκη ήρθε μετά από συνολική προσπάθεια, τη θέλαμε πάρα πολύ και όλοι οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε πλέον πιο αισιόδοξα τη συνέχεια της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Όσον αφορά στο γκολ, έτρεξα και το αφιέρωσα στον πατέρα μου που ήταν στο γήπεδο. Το άξιζε και τον αγαπώ πάρα πολύ».
Πριν περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, ο τεχνικός του Μιχάλης Ζιώγας στις οδηγίες που του έδωσε του είπε: «Ηλία ήρθε η ώρα να δικαιώσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά όλους εμάς τους υπόλοιπους. Θα περάσεις στο παιχνίδι και δείξε την αξία σου, γιατί έχεις πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μην φοβάσαι τίποτα, είσαι παλικάρι και θέλω να το αποδείξεις».
Όπερ και εγένετο για τον νεαρό επιθετικό που έλαμπε το πρόσωπό του από χαρά και δεχόταν τα συγχαρητήρια από φίλους, συμπαίκτες και παράγοντες της ομάδας.
Άλλωστε είναι ένα αγαπητό παιδί στον Τύρναβο και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, μακάρι δε να συνεχίσει έτσι και να δώσει ακόμη περισσότερα, αφού έχει τις δυνατότητες.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Τα συγχαρητήρια δέχθηκαν στο τέλος παίκτες και τεχνική ηγεσία από τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Μπρέζα, ο οποίος τόνισε και αυτός από την πλευρά του ότι «τα παιδιά μάς έκαναν υπερήφανους, σιγά-σιγά αποκτούμε την αυτοπεποίθηση που θέλουμε και με τον κόσμο στο πλευρό μας όπως τον είχαμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον θέλουμε συνεχώς κοντά μας, έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε. Είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και αυτό το πολύ καλό κλίμα θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος, ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».
ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΙΖΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
«Δεν περίμενα ποτέ ότι ο μικρός… Σωτηράκης όπως τον αποκαλούσε τότε ο Οράσιο Μοράλες που τον πήραμε στον Απόλλωνα, θα ήταν σήμερα απέναντί μας στον πάγκο τους Εορδαϊκού. Μπράβο στον Αντωνίου, είναι ένα σοβαρό παιδί, δούλεψε με επιτυχία στην Καλλονή και τώρα έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα στην Πτολεμαΐδα», τόνισε στα αποδυτήρια ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα, Μιχάλης Μπίζιος, που προσπαθούσαν με τον γυμναστή της ομάδας Βασίλη Μπακάλη να ηρεμήσουν, μετά την ένταση της αναμέτρησης.
Ο κ. Μπίζιος εκθείασε όλους τους παίκτες του Τυρνάβου αλλά και τους φιλάθλους, τονίζοντας ότι με τέτοιο κόσμο, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Με χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Τύρναβος 2005 για το χθεσινό παιχνίδι, καθώς ο διαιτητής κ. Πρασατζής στο ΦΑ εκτός από την αποβολή του Μιχάλη Ζιώγα αναφέρει ότι πετάχτηκε και ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.
ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
*Παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας και με μπαταρισμένο το χέρι του ο κεντρικός αμυντικός του Τυρνάβου 2005 Κώστας Γεωργαντζάς, ήταν παρών στο παιχνίδι και συνεχάρη τους συμπαίκτες του.
*Με τον πρόεδρο του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιάννη Τόλιο, παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ο διοικητικός της τυρναβίτικης ομάδας, Θανάσης Μιχαλούλης.
*Τέλος από τις όμορφες εικόνες που μένουν και αξίζουν να καταγραφούν, είναι η συζήτηση που είχαν σε φιλικό τόνο μετά τον αγώνα και έξω από το γήπεδο ο Κώστας Μάγγος του Τυρνάβου με τους Λαρισαίους παίκτες του Εορδαϊκού Γιάννη Προβίδα και Αποστόλη Τσιανάκα. Άλλωστε και οι τρεις τους αγωνίσθηκαν κατά το παρελθόν στην ΑΕΛ και αντίπαλοι ήταν μόνο όσο διήρκησε ο αγώνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass