ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Πάμε για το επόμενο»

*«Για να είναι σημαντικό το παιχνίδι στον Βόλο πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης»

Δημοσίευση: 28 Απρ 2015 13:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η νίκη της ΑΕΛ στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 3-2 ανέβασε την ψυχολογία όλων στη λαρισινή ομάδα στο ζενίθ, ενώ αρχίζουν και γίνονται όνειρα και για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Τη χαρά μετρίασε λίγο η νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ καθώς η λαρισινή ομάδα είναι επτά βαθμούς πίσω και από τους δύο αντιπάλους της αλλά θα παίξει μαζί τους δύο φορές.

Χθες ο τεχνικός της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες λέγοντας ότι πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι στην Πάτρα και να κοιτάξουν το επόμενο.

Τους είπε χαρακτηριστικά: «Ο αγώνας που έρχεται με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα ήταν σημαντικός αν δεν είχαμε κερδίσει μέσα στην Πάτρα, ενώ και στον Βόλο ο αγώνας δεν θα είναι σημαντικός αν δεν κερδίσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πάμε παιχνίδι-παιχνίδι και πιστεύω πολύ σε σας».

Στη συνέχεια τους έκανε ανάλυση για κάποια λάθη στο πρώτο μέρος, στάθηκε λίγο στη φάση του πρώτο τέρματος(συγκεκριμένα για τον τρόπο που προήλθε το πέναλτι)  ενώ για το δεύτερο σίγουρα έχει ευθύνη ο νεαρός τερματοφύλακας Πατσογεώργος καθώς μάζεψε τα χέρια του στο σουτ του Κοντοχρήστου νομίζοντας ότι η μπάλα πήγαινε άουτ.
Πάντως ο ίδιος το ξεπέρασε αμέσως και φάνηκε στις πετυχημένες εξόδους στη συνέχεια και στις καλές τοποθετήσεις ενώ και στο πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο τέρμα της Παναχαϊκής έπεσε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Γενικά με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα έχει καλύτερη ψυχολογία και μπορεί να βασιστεί η ομάδα σ‘ αυτόν.

Σήμερα οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στην Πάτρα έχουν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι θα γυμναστούν κανονικά.

ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ

Την προσεχή Δευτέρα 4 Μαΐου (18:00) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου από την Β` εθνική στη Σούπερ Λίγκα. Οι αγώνες ΑΕΚ-Παναχαϊκή και ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω σχετικής τιμωρίας των γηπεδούχων, ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (18:00 OTE TV, ΕΑΚ Βόλου)

ΑΕΛ-Απόλλων           (18:00 OTE TV, Αλκαζάρ)

ΑΕΚ-Παναχαϊκή            (18:00 OTE TV, ΟΑΚΑ)

 Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης τους τιμωρημενους Μελισσά, Αποστολίδη αλλά επανέρχεται ο Δεληζήσης.

Στο μεταξύ υπάρχει «κίτρινος» προβληματισμός καθώς  επτά παίκτες της ΑΕΛ βρίσκονται στο όριο. Εννέα κίτρινες έχουν Μπανούσης και Νεμπεγλέρας, έξι ο Ελιομάρ  ενώ τρεις οι: Αποστολίδης, Κουρτσεσιώτης,  Γιάντσης και Πατσογεώργος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Με χθεσινή ανακοίνωση η ΑΕΛ συγχαίρει τους διαιτητές της προχθεσινής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ οφείλει να επικροτεί τις σωστές διαιτησίες και για τον λόγο αυτό οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Δελφάκη (Αρκαδίας), τους βοηθούς του κ.κ. Μερκενίδη (Μακεδονίας), Μαγιάννη (Άρτας) και τον 4ο διαιτητή κ. Λαμπρόπουλο (Ηλείας), για τη σωστή διαιτησία τους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, στον αγώνα Παναχαϊκή – ΑΕΛ. Τέτοιου είδους διαιτησίες μπορούν να οδηγήσουν μπροστά το ποδόσφαιρο».

ΜΕ 751 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ…

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Παναχαϊκή που ουσιαστικά στρέφεται κατά των φιλάθλων της για τη μικρή προσέλευση στο παιχνίδι καθώς κόπηκαν μόλις 751 εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να δώσει για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο σύνολο των νεαρών παικτών μας που χρησιμοποιήθηκαν στο χθεσινό αγώνα και στους προπονητές τους.

Το αποτέλεσμα του χθεσινού άτυχου αγώνα δεν ακυρώνει την υπεράνθρωπη προσπάθεια σε όλη την σεζόν προπονητών και ποδοσφαιριστών αποτέλεσμα της οποίας ήταν η παρουσία της ομάδας στα play –off.

Η εικόνα της νεαρής αυτής ομάδας με τον μικρότερο μέσον όρο ηλικίας στην ιστορία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων απέναντι σε μία ιδιαίτερη έμπειρη ποδοσφαιρική ομάδα όπως η Λάρισα μας γεμίζει αισιοδοξία για το παρόν και για το μέλλον.

Μόνο αυτοί οι κακόπιστοι που από την αρχή της σεζόν προσπαθούν να ακυρώσουν τα όσα κάνει αυτή η ομάδα δεν αντιλαμβάνονται ότι τα λίγα ατομικά λάθη από τα οποία προήλθε αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην απειρία των παικτών.

Τη νεανική αυτή ομάδα τη στηρίζουμε και ηθικά και οικονομικά και είμαστε βέβαιοι ότι και τώρα και στο μέλλον θα μας δώσει πολύ μεγάλες χαρές.

Το μεγάλο χθεσινό λυπηρό γεγονός, εκτός του αποτελέσματος ήταν τα 751 εισιτήρια που κόπηκαν συμπεριλαμβανομένων των 200 και πλέον οπαδών της Λάρισας που παρακολούθησαν τον αγώνα, που δυστυχώς δεν δικαιολογούν παρουσία ομάδας στη Super League.

Όταν οι ανταγωνιστές μας αγωνίζονται μπροστά σε 20.000 οπαδούς τους δεν μπορείς παρά να νιώθεις μειονεκτικά απέναντι σε αυτούς.

Αυτούς τους 500 ηρωικούς οπαδούς μας που μας στηρίζουν από την αρχή της σεζόν θέλουμε να τους εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για άλλη μια φορά και να τους ζητήσουμε συγνώμη για το χθεσινό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή χρειάστηκε να χρηματοδοτήσει τα έξοδα του χθεσινού αγώνος όπου για άλλη μία φορά ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Δήμος Πατρέων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass