ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ. ΜΕ 5-1

Φιλική νίκη του Οικονόμου

Δημοσίευση: 14 Νοε 2010 0:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:42
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στην Τσαριτσάνη, ο τοπικός Οικονόμος επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 5-1.
Ο Απόλλωνας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο στα πρώτα 10 λεπτά του πρώτου μέρους και κατά διαστήματα στο υπόλοιπο παιχνίδι. Δημιούργησε αξιόλογες φάσεις με κυριότερες των Πολύζου στο 25’, Καπετάνι στο 38’, Κεραμόπουλου στο 39’, Εμμανουήλ και Στεργίου στο 79’ (2 αντίστοιχες απανωτές κεφαλιές που βρήκε δοκάρι η μια και η άλλη αποκρούστηκε από τον Ξεσφίγγη).
Από την πλευρά του ο Οικονόμος ξεκινώντας το παιχνίδι με τους φερόμενους ώς αναπληρωματικούς παίχτες (οι πλέον βασικοί εισήλθαν ως αλλαγή στο β’ μέρος), αγωνίστηκε με σοβαρότητα και αποφασιστικά δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών και τελικών ενεργειών στην περιοχή του Μαγαζιώτη.
Τόσο οι Ζαχαράκης, Φτίκας, Χατζηλιόντας, Φλίγκος, Μπαλής, Νικούλης και Πούτας, κατά κύριο λόγο, όσο και άλλοι παίχτες έφταναν συχνά με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ αξιοποιώντας τις μπαλιές που δέχονταν και μετατρέποντας άλλες σε γκόλ και αρκετές σε έξοχες ενέργειες με ατυχή ωστόσο κατάληξη (συνέβαλε σε αυτό και η καλή απόδοση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Δημήτρη Μαγαζιώτη).
ΤΑ ΓΚΟΛ:
Ζαχαράκης στο 23’ με πλασέ ύστερα από πάσα του Φτίκα (1-0)
Φατούρας στο 28’ με απευθείας χτύπημα φάουλ (1-1)
Φτίκας στο 40’ με εύστοχο πλασέ (2-1)
Φλίγκος στο 53’ με πλασέ (3-1)
Φλίγκος στο 68’ με δυνατό σουτ, μετά από πάσα του Νικούλη (4-1)
Χατζηλιόντας στο 77’ με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Φλίγκου (5-1).
Εύκολη υπόθεση η διαιτησία των κ Τζιόλα Δημ., Προβίδα Παναγιώτη και Βαλιώτη Νίκου (συνδέσμου Λάρισας), καθότι διευκόλυνε το παιχνίδι η φίλαθλη και καθαρά αγωνιστική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στο ματς.
*Η διοίκηση του Οικονόμου ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Απόλλωνα για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στις δυο ομάδες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Καλτέκης Γ.): Μπαχτσιβάνος, Μπαράς, Μπαμπάλης, Βαΐτσης, Τζιούργκανος, Κουτρούλιας, Στάθης, Ζαχαράκης, Φτίκας, Χατζηλιόντας, Χριστιανίδης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ξεσφίγγης, Παπακωνσταντίνου, Μαντζαφούλης, Παλαμίδας, Μπαλής, Πούτας, Φλίγκος, Νικούλης, Λιούσκας και Παναγιώτου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ( Κεραμάρης Γ., Αλεξούδης Μάκης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Βενέτης, Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Φατούρας, Φουσίκας, Καπετάνι, Τσέλιγκας. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μπίμπα, Μπόντε, Γανόλης, Ταστεμερίδης, Στεργίου, Γαρυφαλλόπουλος και Κούτσικος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass