ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΟΡΔΑΪΚΟ (15.00)

Μονόδρομος η νίκη για τον Τύρναβο 2005

* ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2010 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:41
Αποφασισμένος να κατακτήσει έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς και να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον πρωτοπόρο Εορδαικό.
Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο βαθμολογικά για την Τυρναβίτικη ομάδα που θέλει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και να φτάσει στην επιτυχία.
Ασφαλώς τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο μεγάλο θα είναι το βαθμολογικό όφελος, στην περίπτωση που κερδίσουν τον αγώνα.
«Θέλω σήμερα από τους παίκτες μου να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το 100% των δυνατοτήτων τους και πιστεύω ότι με την βοήθεια των φιλάθλων την οποία θεωρώ δεδομένη, θα πανηγυρίσουμε στο τέλος το νικηφόρο αποτέλεσμα», τόνισε ο προπονητής του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας.
Έκκληση στον κόσμο απευθύνει και η διοίκηση της ομάδας, που καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές , στη δύσκολη αποστολή που θα έχουν, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Γεωργαντζά, Καρντούμ, Κουγιουμτζίδη και Γκαραγκούνη που δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Από την άλλη πλευρά, ο Εοδραϊκός που είναι μια ομάδα όπου αγωνίζονται και οι Λαρισαίοι παίκτες Προβίδας, Τσιανάκας Απ., Ριζούλης και Μπανούσης, θα παίξει χωρίς προβλήματα.
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο προπονητής του Σωτήρης Αντωνίου θα τεθεί αντίπαλος για πρώτη φορά με τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα τον Μιχάλη Μπίζιο, ο οποίος με τον Οράσιο Μοράλες τον είχαν παίκτη στον Απόλλωνα, κατά το παρελθόν.
 Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες επιτρέπουν την παρακολούθησή του, γι΄αυτό και αναμένεται το γήπεδο να είναι γεμάτο.
Στην αποστολή του Τυρνάβου 2005 που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν από τον Μιχάλη Ζιώγα, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Αθανασούλης, Β. Σκούπρας, Κ. Σκούπρας, Σιάτρας, Γρηγορίου, Αθ. Μάγγος, Κώστας Μάγγος, Κράββαρης, Μουρατίδης, Κουβελάς, Κλάζογλου, Αντωνόπουλος, Μίσιτς, Τσορμπατζίδης, Χριστοδούλου, Τσιρογιάννης, Λόλας και Αλεξίου.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γεωργαντζάς, Κουγιουμτζίδης, Καρντούμ, Γκαραγκούνης, ο γκολκίπερ Γιολδάσης και ο Κωστούλας που ζήτησε άδεια καθώς παντρεύεται η αδελφή του.
Ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
Κομπλέ θα παραταχθεί ο Εορδαϊκός, καθώς ο Αγιώτης προπονητής του Σωτήρης Αντωνίου, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και στην δεκαοκτάδα συμπεριέλαβε, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Περπερίδη, Λοντίγκιν, Χιντζίδη, Κουρούπη, Ταφαρλή, Ριζούλη, Στεργιόπουλο, Τομαρά, Κουτσουρέ, Καραμπατζάκη, Τσιανάκα, Δεληζήση, Κριτσωτάκη, Πασσιαλή, Προβίδα, Κατσίκη, Μουδούρογλου και Μπανούση.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Πρασατζής Δημ., Χατζηνάκος Γεωργ., Μπουτζουκίδης Αθ.(Δράμας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Τσέτσιλας Κων/νος(Γρεβενών)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(9η αγωνιστική)
Φωκικός-Φιλιππιάδα
Ηράκλεια-Καλλονή
Ζάκυνθος-Ναυπακτιακός
Δόξα Κρανούλας-Αετός Σκύδρας
Νίκη Βόλου-Μακεδονικός
Γιαννιτσά-Πόντιοι Κατ
Τύρναβος 2005- Εορδαικός
Κοζάνη-Οδυσσέας Αναγέννησης
* Ρεπό έχει η Επανομή
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)
Καλλονή         13
Εορδαϊκός     12-7αγ
Φωκικός         12
Αν. Επανομής            12
Δόξα Κρανούλας       11-7αγ
Νίκη Βόλου    11-7αγ
Αετός Σκύδρας          11
Φιλιππιάδα     11
Αν. Γιαννιτσών           10
Ζάκυνθος       9
Μακεδονικός 9
Κοζάνη           8-7αγ
Πόντιοι Κατ.    8-7αγ
Οδυσσέας Αναγ.       8
Τύρναβος 2005         7
Ναυπακτιακός            7
Μ. Αλέξανδρος          5
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass