Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ

Με δεκαεπτά και δύο τραυματίες...

* ΧΟΥΑΝ ΒΕΛΑΣΚΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΟΛΗ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗ * «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΙΣΕ» ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2010 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:41
Μια από τις πιο δύσκολες φετινές αποστολές έχει σήμερα η ΑΕΛ καθώς στις 7.30 μ.μ. στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό που όμως αυτή την περίοδο δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση παρότι δεύτερος στη βαθμολογία.
Η ΑΕΛ με τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα όπου είναι τέσσερα παιχνίδια αήττητη (τρία για το πρωτάθλημα και ένα κύπελλο) με πιο σημαντικό ότι στα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), στο Αλκαζάρ με την Ξάνθη (3-0) και στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη (1-1) έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο αφήνει αισιοδοξία και για κάτι καλό στο ΟΑΚΑ.
Η αισιοδοξία αυτή όμως περιορίζεται από τα προβλήματα που έχει η Λαρισινή ομάδα και είναι αρκετά καθώς ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αμπουχατζίρα (σε φάση αποκατάστασης), Νταμπίζα (εκτίει ποινή λόγω καρτών), Ταυλαρίδη (πρόβλημα στους προσαγωγούς) και Μπλάζεκ (είναι ανέτοιμος).
Στην αποστολή πήρε δεκαεννιά ποδοσφαιριστές αλλά δύο εξ αυτών δύσκολα θα τους υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι αφού είναι ανέτοιμοι και αυτοί είναι ο Ιγγλέσιας με τον Βελάσκο που έχουν προβλήματα τραυματισμού και όλη τη βδομάδα δεν έκαναν προπονήσεις.
Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Για την αρχική ενδεκάδα ο Γιάννης Παπακώστας όπως έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις αλλάζει όλη την άμυνα σε σχέση με αυτήν που είχαν οι «βυσσινί» στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη καθώς ο μόνος που θα αγωνισθεί στην ίδια θέση είναι ο Αμπάρης που θα παίξει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Κατσιαρός, σέντερ μπακ ο Κολοβέτσιος και ο Ταλ για τους οποίους ο Παπακώστας ζήτησε να προσέχουν τον Τζιμπρίλ Σισέ που τον θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη που κινείται με εντυπωσιακό τρόπο μέσα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Βενετίδης.
Στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Γκέρεμι με τον Ρομέου και πιο μπροστά ο Σίμιτς στα δεξιά, στο κέντρο ο Κανόμπιο και αριστερά ο Μετίν ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κουζέν.
Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αμπάρης, Βιέρα, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Βενετίδης, Καρανίκας, Πούρι, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Γκέρεμι, Ρέντζας, Βελάσκο, Μετίν, Βούζας, Κουζάν, Μακίνουα, Σίμιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας), Νίκο Δημόπουλο (Μακεδονίας) και τέταρτο τον Πέτρο Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ηλίας Χατζής (Καρδίτσας).
ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε την κρίση των πρώτων αγωνιστικών και με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο της έχει αποκτήσει μια αξιοσημείωτη δυναμική. Στόχος της η νίκη, αλλά η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι...
Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για το θετικό αποτέλεσμα και έχει τις δυνατότητες να το κατακτήσει μέσα στην «αφιλόξενη» Τούμπα. Από εκεί και πέρα δύσκολη αποστολή εκτός έδρας θα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Ηράκλειο κόντρα στον πάντα μαχητικό Εργοτέλη.
Τέλος σημαντικό είναι και το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Ηρακλή και του Αρη. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
19.30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ NOVA
17.15 Εργοτέλης-Ολυμπιακός NOVA
17.15 Κέρκυρα-Ξάνθη NOVA
15.00 Πανιώνιος-Ατρόμητος NOVA
19.30 Παναθηναϊκός-Λάρισα NOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ
17.15 Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα NOVA
19.30 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β.NOVA
19.30 Ηρακλής-Αρης NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           20-5    21
2. Παναθηναϊκός        14-7    20
3. ΑΕΚ            15-9    16
4. ΠΑΟΚ         10-8    14
5. Ολυμπιακός Β.      10-9    13
6 . Αστέρας Τρ.          8-9      13
7 . Άρης                      6-8      13
8. Κέρκυρα     10-9    12
9. Καβάλα      9-8      12
10. Ηρακλής 7-6      12
11. Λάρισα     7-7      10
12. Πανσερραϊκός     8-11    10
13. Εργοτέλης           7-14    9
14. Ατρόμητος           8-13    7
15. Ξάνθη       6-13    7
16. Πανιώνιος            6-15    7
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass