ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 75-58

«Χτίζει» χαρακτήρα ο Αμπελώνας

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΕΧΕΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΡΥΘΜΟ * Ο ΜΗΛΙΩΝΗΣ «ΜΙΛΗΣΕ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:41
Χαρακτήρα δείχνει πως χτίζει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος σε σημεία και χθες κατάφερε με δύσκολο τρόπο να κάμψει την αντίσταση του Αιγινιακού. Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου βόρειου ομίλου νίκησε στην έδρα του με σκορ 75-58. Μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα κατόρθωσαν και διατηρήθηκαν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας 3 νίκες και μόλις μια ήττα. Πλέον έχουν μπροστά τους αρκετές ημέρες για την επόμενη αγωνιστική (21/10) που θα είναι στην Κρύα Βρύση με τον ισόβαθμό Μ. Αλέξανδρο.
Το άλλο θετικό (εκτός της νίκης) ήταν το γεγονός πως «κέρδισε» και έναν παίκτη. Ο Δημήτρης Αξεχέρογλου ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο στο ματς και με τις έξυπνες ασίστ στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεσήκωσε το γήπεδο και φώναξε «παρών» σβήνοντας τις πρώτες χλωμές παρουσίες.
Στο χθεσινό ματς ο Αμπελώνας δεν έχασε σε καμιά στιγμή το προβάδισμα. Είχε από το ξεκίνημα το πάνω - χέρι και παρά το γεγονός πως βρέθηκε αρκετές στιγμές σε δυσμενή θέση δεν έχασε την ψυχραιμία του. Από το πρώτο δεκάλεπτο είχε μια διαφορά 5 - 10 πόντων που φαινόταν εύθραυστη. Παίζοντας με μαν - του μαν προσπαθούσε να σταματήσει την επιθετική πολυφωνία των φιλοξενουμένων. Ωστόσο υστερούσε σε δύο σημεία. Στα αμυντικά ριμπάουντ και στα λάθη. Αν σε αυτά τώρα προσθέσουμε τα εκνευριστικά σφυρίγματα των Παπαδόπουλου και Ελευθεριάδη που φόρτωσαν με αδικαιολογήτα σε κάποιες περιπτώσεις φάουλ τους γηπεδούχους, γίνεται κατανοητό πως τίποτε δεν ξεκαθάριζε.
Στην επανάληψη ο Αμπελώνας (που έχει την πολυτέλεια να διαθέτει τον σκορερ Παρασκευά) με κάποια τρίποντα των Μηλιώνη, Γκανέτσα και σημαντικές προσπάθειες του Αποστολάκη πήρε μια διαφορά 11 πόντων (45-34) την οποία όμως γρήγορα έχασε καθώς «έτρεξε» στο ρυθμό του Αιγινιακού χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκεί που πίστεψαν όλοι πως τελείωσε το ματς ήταν στο 59-46. Ο Αιγινιακός ωστόσο είχε διαφορετική άποψη. Γρήγορα έκανε το 59-52 τη στιγμή που έμεναν 5 λεπτά. Ο Μηλιώνης όμως με σπουδαία τρίποντα έδωσε τις ανάσες που έλειπαν και γρήγορα το σκορ πήγε στο 65-52 χωρίς να υπάρχει άλλος λόγος ανησυχίας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
21-16, 39-33, 53-44, 75-58
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: Βλαχούλης 10 (1), Κοτσώνας, Γκανέτσας 7 (1), Αξεχέρογλου 5 (1), Πήχας, Μηλιώνης 18 (2), Αποστολάκης 12, Παρασκευάς 16, Κουτρούλης, Τσιαβές, Γούλας 3 (1).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 14 (3), Στυλιανίδης 1, Κουρκούτας 8, Αλβανός 7 (1), Δένης 2, Παπουλίδης 12, Λωτζανιώτης 14, Μωυσιάδης, Καλαιντζίδης, Τερζής, Βουλτσίδης, Παπουλίδης 8,
 
ΑΞΕΧΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»
«Εντυπωσιάστηκα στον Αμπελώνα»
Λίγο μετά τη λήξη του ματς η «Ε» ζήτησε την άποψη του Δημήτρη Αξεχέρογλου, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τέλος με τις πάσες του.
- Δημήτρη το καλύτερο σου ματς έως τώρα...
* Αρχίζω να βρίσκω ρυθμό σιγά - σιγά και αυτό είναι που με ικανοποιεί. Αγώνα με τον αγώνα θα δίνω περισσότερα σε αυτήν την ομάδα που πλέον ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
- Είσαι κάμποσο διάστημα στον Αμπελώνα. Πώς σου φαίνεται η κατάσταση;
* Είναι ανέλπιστα πολύ καλά. Δεν τα περίμενα έτσι. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και το γήπεδο γεμίζει σε κάθε ματς. Αγωνιστικά βλέπω πως βγάζουμε μπασκετικές φάσεις που δεν συνηθίζονται στη συγκεκριμένη κατηγορία.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Νίκη Βόλου - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης        78-58
Αμπελώνας - Αιγινιακός       75-58
Ηρακλής Κοζ. - Άργος Ορεστικό     57-70
Φοίνιξ Λαρ. - Μεταμόρφωση Βόλου            59-43
Αετός Κιλκίς - Αριστοτέλης Επανωμής       59-54
Αλέξανδρος Αξ. - Μακαμπή 76-83
Πανεδεσσαϊκός - Πρωτέας Γρεβενών         56-46
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Νίκη Βόλου    8
Αμπελώνας   7
Κρύα Βρύση 7
Μακαμπή       7
Αετός Κιλκίς   7
Πανεδεσσαϊκός         7
Φοίνικας          6
Άργος Ορ.      6
Ηρακλής Κοζ.            6
Αιγινιακός       5
Μεταμόρφωση           5
Επανωμή       5
Αξιούπολη      4
Πρωτέας Γρεβ.          4
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/10)
Μ. Αλέξανδρος - Αμπελώνας
Αιγινιακός - Κοζάνη
Άργος Ορεστικό - Φοίνικας
Μεταμόρφωση - Αετός Κιλκίς
Επανομή - Αξιούπολη
Μακάμπη - Πανεδεσσαϊκός
Πρωτέας Γρεβενών - Νίκη Βόλου
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass