ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

«Σκασμένοι» οι παίκτες της ΑΕΛ

* Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: «ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ» * Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ: «ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ» * Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΒΙΤΟ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2010 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
 Ένα ημίχρονο τέλειου ποδοσφαίρου είχαμε προχθές στο «Κλ. Βικελίδης» από την ΑΕΛ που έμοιαζε σαν να ήρθε από τον... Άρη καθώς έπαιξε την ομάδα του... Άρη στο δεύτερο ημίχρονο σαν την «γάτα με το ποντίκι» και το τελικό 1-1 την αδικεί απόλυτα καθώς σ΄ αυτό το διάστημα «πάτησε» τους αντιπάλους της και άξιζε τους τρεις βαθμούς καθώς εκτός από το γκολ της ισοφάρισης με τον Μακίνουα στο 76΄ (προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Λαζαρίδη) είχε δοκάρι με τον Κουζέν (88΄) και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ιγκλέσιας (47΄) και τον Μακίνουα (89΄).
Η προχθεσινή ΑΕΛ του δευτέρου μέρους ίσως ήταν η καλύτερη που είχαμε τα τελευταία έξι χρόνια και καθήλωσε ακόμα και τους ένθερμους φιλάθλους του Άρη που έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα. Ηταν χαρακτηριστική η πίστη των «βυσσινί» ποδοσφαιριστών στο διπλό καθώς δεν έκαναν ούτε καθυστέρηση δείχνοντας ότι δεν βολεύονται με την ισοπαλία καθώς έπαιζαν γρήγορα και έψαχναν το δεύτερο γκολ.
Το γιατί δεν ήρθε η νίκη μας το εξηγούσε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας όταν τον βρήκαμε στη στάση που έκανε η αποστολή της Λαρισινής ομάδας επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη στο «OLYMPUS PLAZA». Μας είπε χαρακτηριστικά: «Το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι κρίθηκε σε τέσσερις φάσεις, η πρώτη ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Ιγκλέσιας που θα μας έδινε μεγάλο πλεονέκτημα, η δεύτερη το γκολ που δεχθήκαμε σε ανύποπτη στιγμή, η τρίτη το δοκάρι του Κουζέν και η τέταρτη η τελευταία ευκαιρία του Μακίνουα. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε εμείς δεν έχουμε τύχη όπως άλλες ομάδες, αλλά δείχνουμε παντού την ποιότητά μας».
Λίγο πιο δίπλα ο συνεργάτης του Παπακώστα Κώστας Κατσάρας (καθόταν μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Γκιόκα) συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι κύλησε όπως το προβλέψαμε. Δηλαδή στο πρώτο μέρος κλείσαμε τους χώρους για να μην βρει εύκολο πέρασμα στη μεγάλη περιοχή ο Άρης και φάνηκε από το γεγονός ότι δεν δημιούργησε ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος συμφωνήσαμε να χτυπήσουμε στα ίσα το παιχνίδι και εκμεταλλευτήκαμε από την αριστερή μας πλευρά την κόπωση του Νέτο βάζοντας εκεί έναν ακόμα παίκτη. Είχαμε τον Κατσιαρό και τον Μετίν που εναλλάσσονταν με τον Κανόμπιο. Το ματς μας βγήκε αλλά δεν μας ήρθε το διπλό».           
Στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών που είδαμε στον ίδιο χώρο διέκρινε κάποιος από τη μία την ευχαρίστηση από την καλή απόδοση αλλά και από την άλλη ήταν «σκασμένοι» που δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Αυτό πάντως που έκανε εντύπωση ήταν η άνοδος του Κατσιαρού που εκμηδένισε τον Χαβίτο και στο δεύτερο μέρος έδωσε δύο «πάρε-βάλε» σε Κουζέν και Μακίνουα αλλά και οι δύο αστόχησαν με τον Κουζέν να σημαδεύει το δοκάρι και η Λαρισινή ομάδα να φθάνει τα πέντε και να την καθιστά... πρωτοπόρο της ατυχίας.
Επίσης θεαματική η άνοδος του Κανόμπιο, του Ιγκλέσιας αλλά και του Ταυλαρίδη ενώ είναι πετυχημένη η κίνηση του Παπακώστα να χρησιμοποιεί σχεδόν μόνιμα στο δεύτερο μέρος τους Μετίν και Γκέρεμι προσθέτοντας και τον Μακίνουα που δίνουν ώθηση στους «βυσσινί, τους ανεβάζουν ποιότητα και... «στροφές».
Επίσης μεγάλη είναι η πίστη του Παπακώστα στους νεαρούς και ειδικά στον Βούζα που μόλις αποθεραπεύτηκε τον συμπεριέλαβε στη δεκαοκτάδα.
Και θα κλείσουμε με την... επιστροφή της ΑΕΛ από τη Θεσσαλονίκη με την πληροφορία ότι καθυστέρησε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη για μια ώρα επειδή πέρασαν ντόπινγκ κοντρόλ ο Αμπάρης και ο Κανόπιο ενώ και το πούλμαν για λόγους ασφαλείας ήταν αρκετά μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» και περίμεναν οι ποδοσφαιριστές να έρθει να τους παραλάβει.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν προλαβαίνουν να συζητήσουν πολύ για τον αγώνα με τον Άρη καθώς το Σάββατο έχουν νέο εκτός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (θα πάει χωρίς φιλάθλους καθώς δεν θα πάρει εισιτήρια η Λαρισινή ομάδα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής) και στο οποίο ο Γιάννης Παπακώστας θα στερηθεί για μια ακόμα φορά τους τραυματίες Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα ενώ θα προστεθεί και ο τιμωρημένος Νταμπίζας.      
Στο μεταξύ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βελάσκο, Βενετίδη που έχουν τραυματισμούς ενώ σήμερα και αύριο η ομάδα θα κάνει προπόνηση το απόγευμα και την Παρασκευή το πρωί.
Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass