ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

«Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

ΚΟΥΠΕΡ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΕΜΑΤΑ»

Δημοσίευση: 09 Νοε 2010 1:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
 Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας, δήλωσε τα εξής: «Σε ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία εμφάνιση που έκαναν. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλείσουμε όλους τους χώρους και να εξουδετερώσουμε τα ατού του Άρη και οργανωμένα και πειθαρχημένα στην αντεπίθεση να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν κινδυνεύσαμε, αλλά δεν βγάλαμε ούτε τις φάσεις, ούτε είχαμε θέσεις σωστές για να απειλήσουμε στις αντεπιθέσεις. Παρ΄όλα αυτά δεν κινδυνεύσαμε. Στο β’ ημίχρονο δεχόμαστε ένα γκολ αδικαιολόγητο, αλλά η ομάδα δείχνει αντανακλαστικά και κάνει σπουδαία εμφάνιση. Αδικείται από το τελικό σκορ γιατί με τις ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά και το δοκάρι θα μπορούσε να πάρει και τους 3 πόντους. Η ομάδα έπαιξε οργανωμένα, πειθαρχημένα, με κάτω την μπάλα και αυτό που με ενθουσίασε είναι ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έκανε ούτε δευτερόλεπτο καθυστέρηση αποδεικνύοντας ότι πίστεψε πάρα πολύ στη νίκη. Αυτό είναι στα συν για τους ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι ότι δεν πήραν για ακόμη μία φορά αυτό που άξιζαν με βάση την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο, δεν πήραν την ανταμοιβή που θα έπρεπε. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι και πειθαρχημένοι και οι 14 που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό. Συγχαρητήρια στον κόσμο της ΑΕΛ για την παρουσία και τη στήριξή του στην ομάδα».
Ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των ΜΜΕ:
-Έχετε κι εσείς την αίσθηση ότι έγιναν πολλά αχρείαστα φάουλ που έφεραν τον Άρη στην περιοχή της ομάδας;
«Έγιναν δύο - τρία και ένα από αυτά μας στοίχισε το γκολ. Ο παίκτης είπε ότι ο αντίπαλος έκανε βουτιά, αλλά με δεδομένο ότι είχε πλάτη ήταν λάθος που έπεσε με δύναμη πάνω του. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ήταν κι αυτό ένα μάθημα έστω κι αν μας στοίχισε. Πάντως εγώ κρατάω το γεγονός ότι η ομάδα έβαλε κάτω μπάλα την μπάλα και ήταν απειλητική μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».
-Τι δίνει αυτή η εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας;
«Μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα, πάντως, βαθμολογικά δεν είναι καλά. Έχει αδικήσει τον εαυτό της. Πρέπει να βρούμε τα στάνταρ της απόδοσής μας και να προσθέσουμε διάρκεια πάνω σε αυτές τις βάσεις. Βλέπουμε ότι σήμερα και ατομικά και ομαδικά η ομάδα ήταν πολύ καλά. Σήμερα παρουσιάσαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα σε άμυνα και επίθεση. Δεν πρέπει να το χαλάσουμε αυτό που έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα».
-Πολλοί ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές έρχονται από τον πάγκο και η ομάδα λειτουργεί καλά… Θεωρείτε ότι έχετε βρει την κατάλληλη χημεία;
«Δεν είναι έτσι. Υπολογίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές εξίσου, όλοι είναι και για την 11άδα και αναπληρωματικοί. Όλοι λειτουργούν για το συμφέρον της ομάδας, δεν υπάρχει το προσωπικό. Μεγάλος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση όταν μπούμε στο νέο μας γήπεδο».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέφερε: «Ηταν ένα παιχνίδι αργό και βαρύ από τη δική μας πλευρά, και μπορούμε να κρατήσουμε λίγα πράγματα. Όσο και αν φαίνεται ψέματα, πρέπει να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό, γιατί το παιχνίδι θα μπορούσε να χαθεί. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και πλέον πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας αυτή. Θέλαμε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα, αλλά δεν μας έδωσε το αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα για να διορθώσουμε τα πράγματα και να ξεχάσουμε τα όσα κάναμε την Πέμπτη στο Λεβερκούζεν. Μας έλειψε η αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι δεν ανταποκρίθηκε καθόλου η ομάδα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Η ομάδα μου ήταν «βαριά», δυσκολευόταν σε όλες τις ενέργειες, ακόμη και στα στημένα είχαμε προβλήματα, μας έλειψε η μαχητικότητα. Ίσως για την έλλειψη της μαχητικότητας να φταίνε οι πολλοί αγώνες. Είχαμε το προβάδισμα στο σκορ και δεν μπορέσαμε ούτε να αμυνθούμε του αποτελέσματος. Είναι ξεκάθαρο ότι μας λείπουν τα γκολ και το μαρτυρά και η στατιστική μας και φυσικά μας λείπει ο Τσέζαρεκ. Δεν έχουμε επιλογές στο συγκεκριμένο τομέα».
Εισιτήρια: 8.701 – Εισπράξεις: 81.905
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass