Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (1-2)

Εχασε … αλλά και κέρδισε

* ΑΤΥΧΟΣ Ο ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ - ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2010 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
 Με ανάμικτα συναισθήματα αποχώρησαν προχθές το απόγευμα από τη Φιλιππούπολη, τόσο η τεχνική ηγεσία του Τυρνάβου 2005, όσο και οι διοικούντες του σωματείου.
Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 υπέρ της τυρναβίτικης ομάδας, όμως η σκέψη όλων ήταν στον Μάκη Γκαραγκούνη, μεγάλο άτυχο της φιλικής αυτής αναμέτρησης.
Στο 6΄ «παγωσαν» όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, καθώς ο «μικρός» σε μια φάση που δεν έδειχνε ότι θα εξελισσόταν σ΄ ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό, βρέθηκε στο έδαφος και πονούσε αφόρητα.
Είχε πάθει λοιπόν μεγάλη ζημιά στο γόνατο και μεταφέρθηκε μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στ΄ αποδυτήρια, όπου και εκεί εξακολουθούσε να πονάει.
«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί ο Μάκης είναι ένα καταπληκτικό παιδί με άριστο χαρακτήρα, ήθος, σοβαρότητα, πολύ εργατικό και δύο χρόνια που τον έχουμε στην οικογένεια του Τυρνάβου, δουλεύει με πολλή όρεξη και ήταν έτοιμος για να βοηθήσει. Δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο έχει και αυτά τα απρόοπτα, ευχόμαστε στο παιδί ταχεία ανάρρωση και θα τον περιμένουμε να επιστρέψει κοντά μας, το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005, Μιχάλης Ζιώγας
ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
Κι ενώ από την μια πλευρά υπήρξε η ατυχία με τον Γκαραγκούνη, ο παίκτης που τον αντικατέστησε ο Λεωνίδας Κωστούλας, έστειλε αισιόδοξα μηνύματα, με την αγωνιστική του παρουσία.
Πέτυχε δύο γκολ, είχε αγωνιστική διάθεση και προσπάθησε φιλότιμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ερωτηθείς ο κ. Ζιώγας για την εικόνα του εν λόγω παίκτη, τόνισε τα εξής:
«Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Λεωνίδα και αναμφίβολα εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό θα μπορώ να τον υπολογίζω περισσότερο και βεβαίως θα διεκδικήσει θέση, στην ενδεκάδα.
Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας όταν βλέπουμε τα νέα παιδιά να κάνουν βήματα προόδου και ν΄ αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, μέσα από τέτοια παιχνίδια».
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ
Μετά τη χθεσινή ξεκούραση λόγω των εκλογών, από σήμερα ουσιαστικά μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας, για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εορδαϊκό, στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Πτολεμαΐδας οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ασφαλώς ο Τύρναβος 2005 θα χρειαστεί να καταβάλει υπερπροσπάθεια, προκειμένου να φτάσει στην επιτυχία.
Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τρία είναι τα προβλήματα που απασχολούν την τεχνική ηγεσία.
Τρεις παίκτες λοιπόν, ο Κώστας Γεωργαντζιάς, ο Τέο Καρντούμ και ο Μιχάλης Κουγιουμτζίδης βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας λόγω τραυματισμών που αντιμετώπισαν και σήμερα θα υπάρξει μία πιο σαφής εικόνα, αν θα μπορέσουν ν΄ αγωνιστούν ή όχι, στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό.
Σε κάθε περίπτωση ούτως ή άλλως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και αναγκαία θεωρείται η συμπαράσταση των φιλάθλων που καλούνται να γίνουν ο 12ος παίκτης και να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές, για να κατακτήσουν εκείνοι ένα πολύτιμο… τρίποντο.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass