ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (17.15)

Τρεις τερματοφύλακες, ένας στόχος...

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
Η δεύτερη δόση της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα διεξάγεται σήμερα (η πρώτη έγινε το Σάββατο ενώ χθες λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είχαμε παιχνίδια) με την ΑΕΛ να αγωνίζεται στο «Κλ. Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.
Η λαρισινή ομάδα με οδηγό την πολύ καλή απόδοση στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος στο Βόλο με Ολυμπιακό Βόλου (1-1) και στη Λάρισα με την Ξάνθη (3-0) φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί όχι απλά των πετυχημένων εμφανίσεών της (ανάμεσα από τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος υπήρξε και η νίκη-πρόκριση επί του Εθνικού εκτός έδρας με (1-0) αλλά και της βαθμολογικής συγκομιδής που χρειάζεται όσο τίποτα άλλο με δεδομένο ότι και το επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟ κάτι που ίσως τη στείλει χαμηλά στη βαθμολογία και στο άγχος της παραμονής.
Με μία εμφάνιση ανάλογη των δύο τελευταίων παιχνιδιών του πρωταθλήματος η Λαρισινή ομάδα μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς παρά τα προβλήματα που έχει και είναι οι τραυματισμοί των Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Βελάσκο, Βενετίδη.
Στο μεταξύ η προετοιμασία της Λαρισινής ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας είχε τρεις αγωνιστικές ειδήσεις. Η πρώτη είναι ότι συμπεριλήφθηκαν τρεις τερματοφύλακες ο Αμπάρης (που θα ξεκινήσει βασικός), ο Βιέρα που οι προπονήσεις που κάνει είναι μια-μια(μια κάνει και μια δεν κάνει) και χθες είχε πάλι πρόβλημα τραυματισμού (μυϊκούς σπασμούς στην πλάτη) με αποτέλεσμα να πάρει και τον νεαρό Δημήτρη Σωτηρίου που μια φορά που τον είδαμε πέρυσι εναντίον του Λεβαδειακού (τελευταία αγωνιστική) ήταν πολύ καλός. Οι άλλες δύο αφορούν τον Αντώνη Βούζα και τον Στίβεν Μακίνουα. Ο πρώτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του και την εγχείριση στους κοιλιακούς(κάτι που αποτελεί και τόνωση για το νεαρό) ενώ ο δεύτερος έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε (μάλιστα στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού αγωνίστηκε και βασικός).         
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Στο αρχικό σχήμα ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Αμπάρη, στην άμυνα τους Ταλ (δεξιά), Ταυλαρίδη, Νταμπίζα (σέντερ μπακ), Κατσιαρό (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγκλέσιας, πιο μπροστά οι: Πουρί (αριστερά), Κανόμπιο (στο κέντρο), Σίμιτς (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης τον Κουζέν.
Αναλυτικά την 20άδα απαρτίζουν οι: Αμπάρης, Βιέρα, Σωτηρίου, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Ταλ, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Γκέρεμι, Κανόμπιο, Μετίν, Σίμιτς, Πούρι, Ρέντζας, Φαλάγγας, Βούζας, Κουζάν, Μακίνουα.
Ο ΑΡΗΣ
Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ σ' ένα ματς όπου Ναφτί και Πρίττας επιστρέφουν στη βασική ενδεκάδα.
Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά το τέλος της στην επιλογή των ποδοσφαιριστών του που συμπεριέλαβε στην αποστολή του δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
 Πιο συγκεκριμένα την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Ρονάλντο, Οριόλ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Πρίττας, Ναφτί, Κάλβο, Τσεζνάουσκις, Χαβίτο, Ρουίζ, Κόκε και Φαμπιάνο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Μίσελ, Μενδρινός, Καζναφέρης , Βελλίδης, Πορτίγια, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαΐδης, Αγτζίδης και Κατίδης.
Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Κούπερ να παρατάξει το σύνολό του...Με το γνώριμό του 4-4-2 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια έχοντας στο κέντρο της άμυνας τους Γκιάρο και Λαζαρίδη με τον Νέτο στα δεξιά τους και τον Βανγκέλι στα αριστερά τους.
Το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής πρόκειται να αποτελέσουν οι Ναφτί και Πρίττας έχοντας στα δεξιά τους τον Χαβίτο και στα αριστερά τους τον Κάλβο ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Ρουίς.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση με βοηθούς τους κ.κ. Τάτσης (Ηπείρου), Τουμπακάρης (Αθηνών).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass