ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (1-2)

Καλά στοιχεία έδειξαν Απόλλων Λ. και Τύρναβος 2005

* Ο ΦΟΥΣΙΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ (46’) ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ «ΑΠΑΝΤΗΣΕ» ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ (52’ -90’) * ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΤΥΧΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2010 22:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Τύρναβος 2005 επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 2-1.
Οι δυο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και οι προπονητές τους έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, οι ποδοσφαιριστές.
Μεγάλος άτυχος πάντως στάθηκε ο νεαρός αμυντικός της τυρναβίτικης ομάδας Μάκης Γκαραγκούνης, ο οποίος στο 6’ της συνάντησης βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι χτύπησε σοβαρά στο γόνατο και μάλλον δύσκολα θα αποφύγει την επέμβαση.
Κατά τα άλλα, ο Απόλλωνας στα πρώτα 50’ έδειχνε πιο δυνατός και ορεξάτος, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κώστα Γούπου που επανήλθε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, κάτω από τα γκολπόστ και είναι ένα ευχάριστο γεγονός για το νεαρό πορτιέρο, που έχει πολλά προσόντα.
Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ο Τύρναβος ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε στην εκπνοή, να πετύχει το νικητήριο τέρμα.
Ο Απόλλωνας λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο είχε μια αρκετά καλή παρουσία και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Γιανακόπουλο (12’), Εμμανουήλ (30’ - από εκτέλεση φάουλ του Γιαννακόπουλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ), Φουσίκα (35’) και Βενέτη (40’).
Πάντως δυο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν έχασαν και οι φιλοξενούμενοι, την πρώτη στο 28’, όταν ο Μίσιτς έβγαλε σε ένα ανεπανάληπτο τετ - α - τετ τον Κράββαρη που πλάσαρε, αλλά ο νεαρός πορτιέρο Κούτσικος με τα πόδια πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στο 44’ ο Τσιρογιάννης τροφοδότησε τον Κράββαρη, εκείνος πλάσαρε και πάνω στη γραμμή ο Μάκης Πολύζος απέτρεψε το 0-1.
Ο ΦΟΥΣΙΚΑΣ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΤΟ... 1-2
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας βρήκε αμέσως το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς με την έναρξη στο 46’, ο Παναγιώτης Φουσίκας με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στο δίχτυα και έκανε το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα στο 52’ ο Λεωνίδας Κωστούλας με ωραίο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μαγαζιώτη και έτσι έγινε το 1-1.
Ο Κωστούλας, που με τη χθεσινή εμφάνισή του έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και χτυπάει την... πόρτα της ενδεκάδας, έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο του στο 67’, τροφοδότησε τον Κράββαρη που βγήκε τετ-α-τετ με τον Λεωνίδα Κιόρογλου, όμως εκείνος εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα.
Αμέσως μετά στο 68’, ο Καρδιτσιώτης μέσος Τσιρογιάννης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα τράνταξε την συμβολή των δοκών.
Πάλι ο Κράββαρης στο 70’ με κοντινό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κιόρογλου που απέκρουσε την μπάλα, ενώ στο 73’ σε σουτ του Τσιρογιάννη, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Λίγο πριν το φινάλε, στο 85’ οι του Τυρνάβου ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι ο Κώστας Σκούπρας βρέθηκε στο έδαφος από αντικανονικό μαρκάρισμα, ενώ στο 89’ από σέντρα του Λόλα, ο Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Θωμά Κουκλομένου, ο Βασίλης Σκούπρας από αριστερά έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Λεωνίδας Κωστούλας που πετάχτηκε στην πορεία την μπάλας, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ προηγήθηκε σουτ του Τσιρογιάννη και ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα Κιόρογλου.
* Αξίζει να αναφέρουμε ότι με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκαν νέα παιδιά που έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα, ενώ με τους φιλοξενούμενους έπαιξαν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα (σ.σ. οι βασικοί προπονήθηκαν το πρωί).
* Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο πολύ καλός ρέφερι Θωμάς Κουκλομένος, ενώ μια καλή προπόνηση έκαναν και οι δυο συνεργάτες του, ο Κώστας Γκαρέλης με το Νίκο Γκαραβέλη, που ήταν άψογοι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. (Γιώργος Κεραμάρης - Μάκης Αλεξούδης): Κούτσικος (30’ Μαγαζιώτης - 62’ Κιόρογλου), Περήφανος, Σκάκος, Πολύζος, Βενέτης (74’ Κορλός), Εμμανουήλ, Γιανακόπουλος (62’ Ταστεμερίδης), Τσέλιγκας, Στεργίου (57’ Γανόλης), Φατούρας (81’ Καλαμπάκας), Φουσίκας (62’ Γαρυφαλλόπουλος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας-Μιχάλης Μπίζιος): Γούπος (53’ Γιολδάσης), Αθανασούλης, Γκαραγκούνης (6’ λ.τ. Κωστούλας), Σκούπρας Κ., Τσορμπατζίδης, Αντωνόπουλος (61’ Λόλας), Μίσιτς, Χριστοδούλου (46’ Σκούπρας Βασ.), Αλεξίου (46’ Γρηγορίου), Τσιρογιάννης, Κράββαρης.
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ
Η διοίκηση του Τυρνάβου 2005, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον συμπαίκτη τους Μάκη Γκαραγκούνη, που τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μπρέζας, που ήταν στην κερκίδα, μετέβη στα αποδυτήρια όπου ήταν ο τραυματίας Γκαραγκούνης και του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη που θα έχει σε κάθε φάση της αποθεραπείας του, ευχόμενος να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass