ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με το μυαλό στην Καρδίτσα

*Θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει στη σωτηρία

Δημοσίευση: 28 Απρ 2015 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τον Αιγινιακό στην πρεμιέρα των πλέι  άουτ άφησε ανικανοποίητους  τους ανθρώπους του Τυρνάβου 2005 αλλά και τον τεχνικό της ομάδας,  Αποστόλη Χαραλαμπίδη.

Με μόλις ένα βαθμό  οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην τελευταία  θέση μαζί με τον Πιερικό και ασφαλώς  τα πράγματα από την αρχή  έγιναν  δύσκολα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι  δεν αντιστρέφεται  η κατάσταση.

Εγωιστικά πλέον καλούνται να  δούνε τη  συνέχεια οι ποδοσφαιριστές καθώς  μένουν  εννέα παιχνίδια, ακόμη δεν κρίθηκε τίποτα και  όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες σχεδόν  πιθανότητες  για  να  εξασφαλίσουν οι τρεις εξ αυτών, το εισιτήριο της παραμονής.

Το διπλό του Αγροτικού Αστέρα στη Ζάκυνθο έδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει   με βεβαιότητα,  το ποιος θα μείνει και ποιος θα αποχαιρετήσει τη  Β΄Εθνική κατηγορία.

Απλά για τον Τύρναβο χρειάζεται να  κάνει μια εκτός έδρας νίκη και αν αυτή επιτευχθεί  την ερχόμενη Κυριακή στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, τότε θα ανέβει η ψυχολογία των παικτών  και  θα καλυφθεί  το χαμένο έδαφος.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ

Στην προχθεσινή αναμέτρηση κόντρα  στον δυνατό Αιγινιακό, ο  Τύρναβος φάνηκε αρκετά αγχωμένος  στο πρώτο ημίχρονο  όπως είπε και ο τεχνικός του κ.Χαραλαμπίδης, αλλά και στην επανάληψη μετά το 61΄όπου οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αχαλινόπουλου, δεν είχε τη σπιρτάδα προηγούμενων αγώνων.

Με ανορθόδοξο τρόπο  προσπαθούσαν οι Τυρναβίτες να φτάσουν στην περιοχή του Αιγινιακού και  ουσιαστικά ο γκολκίπερ Τόλιος δεν απειλήθηκε σε καμία φάση μέχρι το τέλος.

Φάνηκε λοιπόν  ότι υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, όμως ο Τύρναβος έχει την ποιότητα των παικτών, για να ξεκλειδώσει  κλειστές άμυνες και να  δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Σε κάθε περίπτωση το προχθεσινό   0-0 πρέπει να ξεχασθεί γρήγορα και  αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής στην Καρδίτσα, καλείται να κάνει ο Τύρναβος  μια νέα αρχή στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

ΠΑΤΗΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες λόγω τραυματισμού χθες πάτησε και πάλι γήπεδο ο επιθετικός του Τυρνάβου Νίκος Τσούκαλος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η απουσία του νεαρού επιθετικού ήταν μεγάλη όπως είπε και στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Αποστόλης Χαραλαμπίδης, που αν ανανεώσει την συνεργασία θα υπολογίζει τον εν λόγω παίκτη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον κεντρικό αμυντικό Φώτη Κισκαμπάνη που συνεχώς ανεβάζει στροφές και υπολογίζεται αν όλα πάνε καλά να ενισχύσει την ομάδα του Τυρνάβου στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των πλέι άουτ.

ΣΤΙΣ 17:00 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής, ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής  με την Αναγέννηση στη γειτονική Καρδίτσα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαΐου και θα αρχίσει στις 17:00. Το πρόγραμμα και στους δυο ομίλους, έχει ως εξής:

Βορράς

17:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Τύρναβος

17:00 Αργοτικός Αστέρας - Πιερικός

17:00 Αιγινιακός - Ζάκυνθος

Νότος

17:00 Ηρακλής Ψαχνών - Επισκοπή

17:00 Ερμιονίδα - Αχαρναϊκός

17:00 Παναιγιάλειος - Καλλιθέα

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass