ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΛ, ΑΛΕΞ ΚΡΙΣΤΟΝΟΣΙΤΣ

Πρώτη ήττα... πρώτη αλλαγή

* ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ * ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΝΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕ 9-5

Δημοσίευση: 06 Νοε 2010 22:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
Του Κ. Γκιάστα
Άσχημη πρεμιέρα είχαμε χθες για το ΝΟΛ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Εθνικής κατηγορίας έχασε από το Καλαμάκι με σκορ 9-5 και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις. Ωστόσο αυτή η ήττα φέρνει όπως όλα δείχνουν την πρώτη αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άλεξ Κριστόνοσιτς δεν ικανοποιεί με τις τεχνικές του ικανότητες καθώς το σύνολο συνεχίζει να δείχνει ανομοιογενές παρά το γεγονός πως βρίσκεται αρκετό διάστημα στην ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει αντικαταστάτη. Στην κερκίδα του κολυμβητηρίου εξάλλου χθες βρισκόταν και ο Μανώλης Γούναρης και κάποιοι το συνέδεσαν αυτό με το παραπάνω σενάριο αντικατάστασης. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε.
ΑΠΟ 5-3 ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΓΙΝΕ 5-9
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η λαρισινή ομάδα δεν ήταν άσχημη αλλά δεν είχε διάρκεια. Ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου προηγούταν ακόμα και με 5-3 στο τέλος έχασε με 5-9 δεχόμενη ένα σερί 0-6. Όλα αυτά βέβαια όταν είχε απέναντί της έναν Ρέππα που υπήρξε τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας για πάνω από δέκα χρόνια. Από την άλλη είχε να αντιμετωπίσει και τον Γκέργκελι (για τον οποίο έγραφε η «Ε» πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή) αλλά δεν το έκανε αποτελεσματικά και έτσι ο Ούγγρος παίκτης σημείωσε πέντε τέρματα.
Ο Μίμης Αληχανίδης εγκλωβίστηκε από καλές άμυνες και σημείωσε μόνο ένα τέρμα ενώ ο Σούρανι δεν μπόρεσε να παίξει με όγκο. Κορυφαίος του ΝΟΛ ήταν ο Παππάς που έδειξε μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει.
ΝΙΚΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Στόχος του ΝΟΛ ήταν να πάρει τα τρία πρώτα ματς εντός έδρας. Δηλαδή με Καλαμάκι, με Εθνικό και με ΝΕΠ. Από τη στιγμή που έχασε το πρώτο, τώρα τα άλλα δύο είναι μονόδρομος. Η σωτηρία είναι ένας δύσκολος δρόμος και χρειάζεται υπέρβαση φέτος.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
2-2, 2-1, 1-2, 0-4
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΟΛ (Κριστόνοσιτς): Παπαδογιάννης, Γαλανός, Λέτσιος, Αληχανίδης 1, Παππάς 2, Σουράνι 1, Λύκαρης 1, Βαμβουνάκης, Λύκαρης, Γκρέμυλλας, Κουλουκτσής, Παπαδόπουλος, Μπεζιλιώτης, Ζαφειρίου, Δανιήλ.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Βάσος): Ρέππας, Κούκης, Σαλπαδήμας 2, Κουτσογιάννης 1, Δάνδολος, Τσίλκος, Μονιούλης 1, Γκέργκελή 5, Αλεξάκης, Βασιλόπουλος, Λιοτσάκης, Πετράκης, Πάνης, Ζάρζος.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΟ Πατρών-Ολυμπιακός     3-16
Βουλιαγμένη-Πανιώνιος        5-6
Λάρισα-Καλαμάκι      5-9
Παλ. Φάληρο-Παναθηναϊκός            7-11
Εθνικός-ΝΕ Πατρών 16-2
Χίος-ΠΑΟΚ    12-7
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός   2
Εθνικός          2
Παναθηναϊκός            2
Πανιώνιος       2
Καλαμάκι        2
Χίος    2
ΠΑΟΚ 0
Λάρισα           0
Π. Φάληρο      0
Βουλιαγμένη 0
ΝΟ Πατρών    0
ΝΕ Πατρών    0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εθνικός-Παλ. Φάληρο
ΝΕ Πατρών-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-ΝΟ Πατρών  
ΠΑΟΚ-Βουλιαγμένη
Καλαμάκι-Χίος
Παναθηναϊκός-ΝΟΛ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ - ΧΟΡΗΓΙΚΗ
Κίνηση ματ
Κίνηση ματ είναι έτοιμη να κάνει η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα σημαντικό πρόσωπο στην επιχειρηματική κοινωνία (με έντονο αθλητικό παρελθόν) της Λάρισας είναι έτοιμο να αναλάβει νευραλγικό πόστο στην ομάδα. Το όνομά του θα γίνει γνωστό σε λίγες ημέρες ενώ μαζί του φέρνει και χορηγούς. Ήδη ο πρώτος είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία και είναι από τον χώρο των κατασκευαστικών εταιριών.
ΑΛΕΞ ΚΡΙΣΤΟΝΟΣΙΤΣ
«Υπάρχει γενικό πρόβλημα στο δέσιμο»
Λίγο μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής του ΝΟΛ, Άλεξ Κριστόνοσιτς δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τους δύο. Τελικά το πήρε το Καλαμάκι που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Παίξαμε καλά ως το 5-3. Από εκεί και πέρα χάσαμε όλες τις ευκαιρίες και κάναμε πολλά λάθη. Διαπιστώνω πως υπάρχει ένα γενικό πρόβλημα στο δέσιμο της ομάδας. Λείπουν πολλοί, άλλοι ως μαθητές άλλοι ως φαντάροι.
- Πιστεύετε πως στην συνέχεια θα ανακάμψει ο ΝΟΛ;
* Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε νίκες. Τώρα παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Τον αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Πρέπει να κερδίσουμε.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass