ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ψυχολογία στα ύψη στην Α.Ε.Λ.

* ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ «ΣΤΗΝΟΥΝ» ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2010 22:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
Του Σωτ. Κέλλα
Σε όλη την Ελλάδα σήμερα στήνονται κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά στην Α.Ε.Λ. θα στήσουν κάλπη στο... γήπεδο, όπου μάλλον το μόνο που θα κάνουν είναι να ανταλλάξουν προγνωστικά και όχι να ψηφίσουν (με εξαίρεση κάποιους μικρούς που θα ασκήσουν το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί), καθώς το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας και κυρίως η αυριανή αγωνιστική υποχρέωση με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, τους αναγκάζει να κάνουν προπόνηση.
Πάντως, στην Α.Ε.Λ. θέλουν αύριο τουλάχιστον την ισοπαλία, καθώς η εκτός έδρας νίκη που πέτυχε ο Πανσερραϊκός στο χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης ανεβάζει τη βάση της παραμονής στην κατηγορία, όσο και αν αυτός ο στόχος φαίνεται λίγος για τη φετινή Α.Ε.Λ. (αλλά με δεδομένη την απώλεια κάποιων βαθμών στην αρχή έχουν δημιουργηθεί κάποιοι φόβοι).
Η λαρισινή ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια δύο στο πρωτάθλημα με αντιπάλους στο Βόλο τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) και στο Αλκαζάρ με την Ξάνθη (3-0), αλλά και ενδιάμεσα με αντίπαλο τον Εθνικό για το κύπελλο Ελλάδας (1-0), έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει όχι απλά ισοπαλία, αλλά και τη νίκη.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας ενόψει του αυριανού αγώνα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς δεν θα είναι στη διάθεσή του οι Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Βελάσκο και Βενετίδης, κάτι που σημαίνει αρκετές αλλαγές στην αμυντική γραμμή.
Κάτω από τα δοκάρια, για μία ακόμα φορά, θα είναι ο Αμπάρης, που από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος του έγινε βασικός στην ομάδα (σύμπτωση ότι ενός καλού μύρια έπονται;), δεξιά στην άμυνα θα χρησιμοποιηθεί ο Ταλ και αριστερά ο Κατσιαρός, που θα βρεθεί σε γνώριμο περιβάλλον, μια και είχε θητεία στους Θεσσαλονικείς που του χρωστάνε ακόμα χρήματα... Σέντερ μπακ θα αγωνιστούν Ταυλαρίδης και Νταμπίζας.
Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγκλέσιας, ενώ πιο μπροστά ο Πουρί στα αριστερά και ο Σίμιτς στα δεξιά με τον Κανόμπιο στο κέντρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κουζέν. Πάντως, θέση μπορεί να διεκδικήσουν και ο Μετίν με τον Γκέρεμι, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιηθούν στο δεύτερο μέρος.
Στο μεταξύ, ο Βιέρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα το ξεπέρασε και θα είναι στην αποστολή του αγώνα.
Η προπόνηση θα γίνει σήμερα 11.30 το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη στις 6 μ.μ., όπoυ θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Grand».
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα τα ξημερώματα ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, για να εξασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και θα έχει ορισμένα ραντεβού που θα αφορούν στο γήπεδο και θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass