ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (15:00)

Φιλικό με… χαμόγελο

*ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2010 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολλές χαρές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, όμως σε όλους τους εμπλεκόμενους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν τις ευαισθησίες που έχουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Αύριο λοιπόν θα διεξαχθεί στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και στον Τύρναβο 2005, με την ευκαιρία της διακοπής των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, όπου συμμετέχουν οι δυο ομάδες.
Θα είναι όμως διαφορετικός από τους άλλους, καθώς η διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε χθες τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια, το 50 % να δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ίδρυμα με το οποίο συνεργάζεται φέτος η λαρισινή ομάδα, με απώτερο σκοπό τη βοήθεια των παιδιών.
«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών Γιώργου Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη, γιατί σήμερα όλοι μας οφείλουμε να γινόμαστε αρωγοί σε εκδηλώσεις που έχουν σκοπό τη βοήθεια συνανθρώπων μας και πόσο μάλιστα περισσότερο, όταν αφορά σε παιδιά», επισήμανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κώστας Καλαμπάκας και συνεχίζοντας τόνισε τα εξής: «Καλούμαι τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους, σε ανθρώπους που είναι πραγματικοί νικητές της ζωής και στέλνουν πολλά μηνύματα με το χαμογελό τους, σε όλους μας».
Η ομάδα του Απόλλωνα θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Μπίμπα, Καπετάνι, Μπόντε και Αντωνόπουλο, ενώ στον Τύρναβο 2005 δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία των Μιχάλη Ζιώγα και Μιχάλη Μπίζιου οι Γεωργαντζιάς, Καρντούμ, Κουγιουμτζίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβουν ακόμη και τον αγώνα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τον Εορδαϊκό, στις 13 Νοεμβρίου στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass