ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΔΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΡΗ

Μαζική κατασκοπία του Άρη

* ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ» * ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΒΕΛΑΣΚΟ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2010 1:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
Μαζί ενωμένοι διεκδικούν τη βαθμολογική ανάταση της ΑΕΛ (γιατί η αγωνιστική εικόνα παρά τα άτυχα αποτελέσματα δεν ήταν άσχημη) τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της ομάδας και αυτό φάνηκε με τη χθεσινή τους κίνηση να πάνε όλοι μαζί σε ξενοδοχείο της Λάρισας να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση Μπάγερν Λεβερκούζεν- Άρης για το Γιουρόπα Λίγκ καθώς η ομάδα του Άρη είναι ο προσεχής «βυσσινί» αντίπαλος την ερχόμενη Δευτέρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές εντόπισαν τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και τι πρέπει να προσέξουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του. Το έργο της ΑΕΛ δεν θα είναι εύκολο καθώς ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών παικτών καθώς εκτός των γνωστών απουσιών του Αμπουχατζίρα και Μπλάζεκ προστέθηκαν δύο ακόμα αυτές του Βενετίδη και του Βελάσκο που οριστικά τέθηκαν εκτός μάχης.
Στο μεταξύ ο προπονητής που χθες έκανε δύο προπονήσεις(πρωί-απόγευμα) μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήριας σας αξίζουν γιατί μέσα σε μια βδομάδα ήσασταν εσείς που ανατρέψατε το σκηνικό και τώρα πλέον όλοι μιλούν με κολακευτικά λόγια. Βγάλατε χαρακτήρα στο γήπεδο και είχατε πάθος. Η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλές λύσεις και γι’ αυτό να συνεχίστε να τα δίνεται όλα».
Στη συνέχεια μίλησε και για το παιχνίδι με τον Άρη λέγοντας: «Βρήκαμε το στάνταρ της απόδοσής μας και πιστεύω ότι έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε καλή εικόνα και να παίρνουμε αποτελέσματα. Μπορούμε να το καταφέρουμε και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη».
Ο Παπακώστας απέφυγε να κάνει κάποια αναφορά ατομικά σε παίκτη και σίγουρα αυτό που διέκριναν οι ποδοσφαιριστές ήταν ότι ο προπονητής τους τούς πιστεύει κάτι που ανεβάζει και τις ευθύνες τους γιατί όλοι πλέον διαπίστωσαν τις δυνατότητές τους που είναι για υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στις 2:30μ.μ., στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΡΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας της ότι από σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου θα διατίθενται από το “Vissini Store” τα εισιτήρια για την Δευτεριάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ και οι φίλοι της ΑΕΛ θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου. Διευκρινίζεται, ότι η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά από το επίσημο κατάστημα , αφού δεν θα λειτουργήσει αντίστοιχο εκδοτήριο στο «Κλ. Βικελίδης».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass