ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ

«Αποστολή εξετελέσθη» για τον Α.Σ. Πυργετού

* ΤΟ... 9ο ΔΟΚΑΡΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!

Δημοσίευση: 02 Νοε 2010 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
«Αποστολή εξετελέσθη» για τον ΑΣ Πυργετού, που αγωνιζόμενος στον πλαστικό τάπητα του Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου, κατέβαλε τη σθεναρή αντίσταση του Απεραντιακού με 2-1, τη στιγμή κατά την οποία οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή τους τον Δημήτρη Παναγιώτου επιχειρούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη φετινή τους προσπάθεια, ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις την παραμονή τους στην Δ’ Εθνική. Η νίκη των «βυσσινί» επισφραγίστηκε με την κεφαλιά του Γιώργου Τσατσαλίδη στο 84’, ενώ προηγουμένως η ομάδα του Κάτω Ολύμπου είδε για... 9η φορά από την έναρξη της περιόδου (!) το δοκάρι να σταματά την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα σε εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Κόκκινου.
Ο Χρήστος Γκάτας, σαφώς ικανοποιημένος από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, τους αντάμειψε χορηγώντας τους χθες ρεπό, ενώ η προετοιμασία ενόψει του σαββατιάκου αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Αετό στο Μακρυχώρι θα αρχίσει με τη σημερινή προπόνηση στον Πυργετό. Το ζητούμενο για τον 47χρονο Ελασσονίτη τεχνικό είναι αν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο απόντες της συνάντησης του Καρπενησίου, τον Αποστόλη Στύλο και τον Γιώργο Μπουτογιάννη.
ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΚΟΛ!
Πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, αξιοσημείωτο για τους Πυργετινούς είναι ότι την Κυριακή δέχτηκαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα γκολ, στο 22’ του παιχνιδιού από τον Κώστα Αρουτίδη, που πανηγύρισε έξαλλα αυτή του την επιτυχία. Το προηγούμενο γκολ εις βάρος των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής είχε σημειωθεί στις 9 Μαΐου 2010, κατά την προτελευταία αγωνιστική της πρώτης περιόδου 2009-2010 (αγώνας Βράχου Καστρακίου - ΑΣ Πυργετού 1-1, με σκόρερ τον Αναστασίου για τους γηπεδούχους στο 36’). Ακολούθησαν 706 αγωνιστικά λεπτά (αν τα παιχνίδια υπολογιστούν 90 λεπτά) ή 745 (αν ληφθεί υπόψη ο πρόσθετος χρόνος που τήρησαν οι διαιτητές και ανέγραψαν στο Φ.Α.), κατά τη διάρκεια των οποίων ο Κώστας Μπρέλλας δεν μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. Ο Πυργετός να σημειώσουμε ότι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Η συμπαράσταση της κοινωνίας του Πυργετού, του Κάτω Ολύμπου και του Δέλτα Πηνειού στη φετινή προσπάθεια είναι πανθομολογούμενη και αποδεικνύεται με ποικίλους τρόπους και διαρκείς εκδηλώσεις. Σήμερα, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο ένθερμος φίλαθλος της «βυσσινί» ομάδας και πατέρας ποδοσφαιριστή του παιδικού τμήματος, Θανάσης Λαϊνάς, θα δεξιωθεί την ανδρική ομάδα του συλλόγου στην καφετέρια «FORUM» του, επίσης, φίλου της ομάδας Γιάννη Παπαγεωργίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass