ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κόντρα στο... ρεύμα η ΕΑΛ

* ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ * ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2010 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Κόντρα στο ρεύμα. Αυτό είναι το σύνθημα που αντιπροσωπεύει την ΕΑΛ τα τελευταία χρόνια. Η λαρισινή ομάδα είναι η μοναδική επαρχιακή εκπρόσωπος στην Α1 εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και φέτος. Στόχος της, με τις περιορισμένες της οικονομικές της δυνατότητες δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή και αν αυτό έρθει τότε θα μιλάμε για σπουδαία επιτυχία του λαρισινού βόλεϊ.
Σήμερα αρχίζει το πρωτάθλημα της περιόδου 2010 - 2011 και οι «κυανέρυθρες» παίζουν εκτός έδρας. Αγωνίζονται στις 7 το απόγευμα στο Μαρκόπουλο με την τοπική ομώνυμη ομάδα και αν καταφέρουν να πάρουν κάποιο βαθμό θα είναι λαμπρό ξεκίνημα.
Η «Ε» ζήτησε την άποψη του προπονητή της ομάδας, του Αποστόλη Οικονόμου που για μια ακόμα σεζόν βρίσκεται στο «τιμόνι» την τελευταία πενταετία. Μας είπε: «Ως προπονητής της ΕΑ Λάρισας νιώθω τιμή που για ακόμη μια χρονιά είμαστε η ομάδα που εκπροσωπεί την επαρχία στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ και ευελπιστώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο να μην είμαστε και πάλι η μοναδική. Το φετινό πρωτάθλημα έχει την ιδιομορφία των δύο φάσεων που θεωρώ πως θα το κάνει πιο ελκυστικό ως «προϊόν».
Θεωρώ δε, πως για την τελειοποίησή του θα μπορούσε να υπάρχει ένα σύστημα στην κλήρωση ώστε όλες οι ομάδες να έχουν ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό και θετικό το γεγονός ότι το γυναικείο βόλεϊ μπαίνει μετά από πολλά χρόνια στα σπίτια ολόκληρης της Ελλάδας μέσω της ΕΡΤ.
Στο καθαρά αγωνιστικό, θεωρώ πως στην πρώτη εξάδα θα είναι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Μαρκόπουλο, Ηρακλής και Ανατόλια. Από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουμε στη δεύτερη φάση για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Για μας φέτος είναι χρονιά επιβίωσης, που μας οδήγησε στο να προβούμε σε μια ριζική ανανέωση του ρόστερ μας. Οπότε το συγκεκριμένο ρόστερ που έχουμε καθώς και η δύσκολη κλήρωση που μας έτυχε, μας αναγκάζουν στο γεγονός να έχουμε ως στόχο στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Από κει και πέρα στη β΄φάση να προσπαθήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Το γεγονός πως είμαστε στην Α1 Εθνική κατηγορία για ακόμα μια σεζόν το οφείλουμε στους χορηγούς μας και ειδικά στον κ. Κώστα Παπαγιάννη».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Ανοίγει σήμερα η «αυλαία» στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας Γυναικών, το οποίο αναμένεται να είναι από τα «φτωχότερα» των τελευταίων ετών λόγω της κρίσης που έχει πλήξει και τον αθλητισμό. Οι «αιώνιοι», μάλιστα, θα τεθούν αντιμέτωποι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς με το ντέρμπι του Ρέντη θα πέσει η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι το εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Ζηρίνειο (18:00) Ηρακλής Κηφισιάς-Πανιώνιος (Μουλά Ε., Τσίτσικας)
Μαρκόπουλο (19:00) Μαρκόπουλο-ΕΑΛ (Μενεσλής, Παπαστάμος)
Ανατόλια (19:00) Ανατόλια-ΑΕΚ (Κυριακόπουλος, Μπέλλος)
Κατσάνειο (19:30) Ηρακλής-Κερατέα (Μιστιλιάδης, Κωστόπουλος)
Μίκρα (19:30) Πειραματικό-Πανελλήνιος (Κωνσταντινίδης, Σιδηράς)
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.10.2010
Ρέντη (19:00, ΕΤ1) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Κυριοπούλου, Φραγκάκης)
Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η αποστολή της Λάρισας θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Αθήνα και οι παίκτριες που θα ταξιδέψουν θα είναι οι εξής: Νούσια Αποστολία, Ζαφειρίου Μαρία, Τουσιούδη Όλγα, Καραγιώργου Βανέσσα, Μοντάνο Ιουλιέτα, Υφαντή Ευαγγελία, Τίκα Νικολέτα, Παπαστεργίου Πηνελόπη, Τζιουβίλη Ελένη, Κατσαρέ Κωνσταντίνα, Χαμαιδή Μιμίκα, Τερζόγλου Γεωργία.
Μαζί τους θα είναι η Ιωάννα Τρικάλη και ο έφορος Γιώργος Φιτσούλας.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Χθες εν τω μεταξύ στο κλειστό της Νεάπολης πριν την τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της φετινής σεζόν. Παρόντες ήταν όλοι από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ο πρόεδρος της ΕΑΛ, Σπύρος Μπαρμπούτης μιλώντας στις παίκτριες αφού τις μίλησε για την ιστορικότητα του σωματείου στο οποίο αγωνίζονται τις ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ τόνισε πως η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass