ΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΝΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΠΟΛΟ

«Γύρω» από τον Αληχανίδη και τον Σουράνι...

* ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Οι πολλές αλλαγές παικτών φέρνουν και νέο αέρα στον τρόπο παιχνιδιού του ΝΟΛ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας εδώ και αρκετό διάστημα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και αυτό που φαίνεται είναι πως το παιχνίδι του κυρίως θα παίζεται επιθετικά κυρίως από δύο παίκτες. Τον Λάζλο Σουράνι και τον Μίμη Αληχανίδη. Ο πρώτος είναι ένας φουνταριστός που δείχνει πως διαθέτει δύναμη ενώ ο δεύτερος παραμένει δεινός εκτελεστής από τα μακριά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πέρυσι κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.
ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Εν τω μεταξύ, ο ΝΟΛ αναμένεται να συμμετάσχει σε ένα σημαντικό τουρνουά από αύριο Παρασκευή. Θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει με τη Βουλιαγμένη, τον Εθνικό και το Παλαιό Φάληρο. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν προγραμματισμένο να παίξει και ο Ολυμπιακός αλλά αναβλήθηκε η συμμετοχή του. Βέβαια από χθες έχουν αλλάξει τα δεδομένα και υπάρχει πιθανότητα (έστω και μικρή) να παίξουν και οι ερυθρόλευκοι. Αυτό διότι οι πολίστες της ομάδας συναντήθηκαν χθες με τον εκτελόντα χρέη προέδρου του Ερασιτέχνη, Γιώργο Γλου, και συμφώνησαν να αρχίσουν από σήμερα προπονήσεις (αν και ουσιαστικά αυτό έχει ήδη συμβεί από προχθές, όταν οι παίκτες έπεσαν για πρώτη φορά στην πισίνα του κολυμβητηρίου του Πειραιά), σε μία κίνηση καλής θέλησης. Προβλήματα στους «νταμπλούχους» που φαίνονται ότι λύνονται.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
Την Τρίτη τέλος αναμένεται να βρεθεί στη Λάρισα κλιμάκιο της ΕΡΤ. Το συγκεκριμένο θέλει να δει τις εγκαταστάσεις και να συζητήσει με την ομάδα του ΝΟΛ το ενδεχόμενο να δείξει κάποια από τα παιχνίδια με γηπεδούχο τη λαρισινή ομάδα. Αναμφισβήτητα αν πάρει κάποια παιχνίδια ο Ναυτικός Όμιλος θα είναι μεγάλη επιτυχία αφού θα προσελκύσει και αρκετούς χορηγούς. Υπενθυμίζουμε πως φέτος τα δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης τα πήρε η κρατική τηλεόραση και θα υπάρχει ζωντανά κάθε Σάββατο ένα ματς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass