ΝΕΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Στο δρόμο του Μπλάζεκ και ο Κανόμπιο;

* ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
Τα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο η Α.Ε.Λ. τελειωμό δεν έχουν... Μέχρι τώρα ξέραμε για την αναποτελεσματικότητα να πετύχει γκολ, τις διαιτητικές αδικίες αλλά το τελευταίο διάστημα προστέθηκαν και οι τραυματισμοί.
Αρχικά τα προβλήματα τα είχαν οι νεαροί, όπως ο Βούζας, που έκανε εγχείριση στους κοιλιακούς, για να ακολουθήσουν ο Μακίνουα και ο Βελάσκο, που καμία βδομάδα από την αρχή της προετοιμασίας δεν έβγαλαν κανονικό προπονητικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια ο Μπλάζεκ, που σήμερα θα κάνει αφαίρεση κήλης και χθες στην εξέταση που έκανε στην Αθήνα διαγνώστηκε πρόβλημα στους κοιλιακούς και στον Κανόμπιο.
Ο Φαμπιάν Κανόμπιο έχει χρόνιο πρόβλημα (που βέβαια δεν μπορούσαν να ανακαλύψουν οι γιατροί της ομάδας αφού είναι απόλυτα εξειδικευμένο να ασχοληθεί κάποιος με τους κοιλιακούς του ποδοσφαιριστή) και η απόφαση που πήραν οι γιατροί της ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό επιτελείο και τον παίκτη είναι να ακολουθήσει μια συντηρητική αγωγή και αν συνεχίσει να έχει ενοχλήσεις θα προχωρήσει σε εγχείριση.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες της Α.Ε.Λ. υποφέρουν από κοιλιακούς και πέρυσι την ίδια εγχείριση έκαναν ο Αμπουχατζίρα, ο Ρομέου και ο Ιγγλέσιας.
ΜΕ ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ
Στη χθεσινή προπόνηση εκτός των Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Βούζα που έχουν προβλήματα με τους κοιλιακούς δεν πήραν μέρος ακόμα ο Βελάσκο με τον Μακίνουα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά και οι διεθνείς Κουζέν και Πουρί που αναμένονταν χθες το βράδυ στη Λάρισα.
Τα πολλά προβλήματα αναγκάζουν τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα να αλλάξει τακτική αλλά και παίκτες. Ο Βιέρα κάτω από τα δοκάρια θεωρείται σίγουρος, ενώ στην άμυνα θα παίξουν ο Ταλ (δεξιά, ο Βελάσκο δεν έχει κάνει καθόλου προπόνηση), ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη σέντερ μπακ και ο Βενετίδης αριστερά.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Γκέρεμι με τον Ρομέου ενώ η τακτική που θα ακολουθήσει θα είναι 4-4-2 και αριστερά θα παίξει ο Μετίν και δεξιά ο Σίμιτς ή ο Πουρί ενώ μπροστά θα είναι ο Αμπουχατζίρα με τον Κουζέν. Υπάρχει και το σενάριο χρησιμοποίησης Βενετίδη-Κατσιαρού στην αριστερή πλευρά.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το απόγευμα.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΒΙΕΡΑ
Αισιόδοξος ότι τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έλθουν, εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της Λάρισας Σεμπάστιαν Βιέρα. Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σούπερ Σπορ FM Λάρισας 90,1» ο Ουρουγουανός γκολκίπερ εξέφρασε την άποψη πως οι «βυσσινί» έχουν παρουσιάσει αρκετά καλή εικόνα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας και η απώλειες βαθμών οφείλονται στην ατυχία. «Υπάρχει χρόνος επίλυσης και ανατροπής της κακής αυτής πορείας μέχρι στιγμής. Οι βαθμοί αυτών των πέντε παιχνιδιών χάθηκαν λόγω της αδυναμίας μας να πετύχουμε γκολ. Ειδικά στους εντός έδρας αγώνες. Αυτό είναι ένα δείγμα ατυχίας», είπε συγκεκριμένα.
Όσο για την ένταση που δημιουργήθηκε μετά την ήττα στις Σέρρες, ο Βιέρα δήλωσε: «Όλοι μας φέρουμε ευθύνη γι’ αυτά τα αποτελέσματα σαν σύνολο και σαν ομάδα που είμαστε. Εξεπλάγην όταν είδα τον κόσμο έξω από το «Ιμπέριαλ» να αποδοκιμάζει τον Ιγκλέσιας. Έχει δώσει τόσα στην ομάδα, όσα χρόνια αγωνίζεται εδώ. Ήταν και είναι ακόμα φανερά απογοητευμένος και στεναχωρημένος για την αντίδραση του κόσμου. Πάντως δεν θεωρώ ότι λειτούργησαν λανθασμένα, αν και το έκαναν με υπερβολικό τρόπο. Έχουν το δικαίωμα να αντιδρούν σε ό,τι τους δυσαρεστεί».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass