ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Πυργετός υποδέχεται την Α.Ε. Μακρακώμης/ Σπερχειάδας

* ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2010 0:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
Πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής 4ης αγωνιστικής, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν και οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν το νομό Λάρισας.
Στις 4 το απόγευμα λοιπόν ο πρωτοπόρος Α.Σ. Πυργετού θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου την Α.Ε. Μακρακώμης/ Σ περχειάδας και θέλει το... τρίποντο, για να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Τσαριτσάνη, όπου στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από πολύ σπουδαία εκτός έδρας διπλά.
Στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο δοκιμάζεται η Π.Σ. Ελασσόνας και θα επιδιώξει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Τα τελευταία νέα από τις τέσσερις λαρισινές ομάδες έχουν ως εξής:
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Γιάννη Κόκκινου ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο Μουζάκι, ο Α.Σ. Πυργετού αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 4ης ημέρας, την Ένωση Μακρακώμης - Σπερχειάδας. Ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο προπονητικό πρόγραμμα και ευελπιστεί ότι η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου θα δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του έμπειρου μέσου, Αλέξη Παγκαρλιώτα: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στο Μουζάκι, αλλά το ζητούμενο είναι να δείξουμε το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) αναμέτρηση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι εξαρτάται καθαρά από εμάς, το τι θα κάνουμε. Συνειδητοποιήσαμε όλοι μας ότι δεν υπάρχουν πλέον εύκολα παιχνίδια και φυσικά με τα λόγια δεν κερδίζονται οι αγώνες. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει και εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συνδυάσουμε νίκη και καλό ποδόσφαιρο».
Την αποστολή, που θα γευματίσει σήμερα στο «PLATAMON STOP» (ώρα 12 μ.), απαρτίζουν οι: Μπρέλλας, Γκικούδης, Μπουτογιάννης, Πότσης, Στούμπος, Πολύζος, Γκουγκούδης, Στυλιανός, Καραγιάννης, Παγκαρλιώτας, Γ. Κουρδής, Σιδηρόπουλος, Παρμαξίδης, Ζαφειρίου, Κολομητρούσης, Νάστας, Στύλος, Κρούτη, Τσατσαλίδης, Μάτος, Παπαδόπουλος, Τριτάρης.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Το αβαντάζ που δίνει η έδρα και η πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει στους παίκτες, είναι τα στοιχεία τα οποία θα επιδιώξει να αξιοποιήσει ο Οικονόμος, ώστε να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία, στο ενεργετικό του.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός από τον τερματοφύλακα Καρανάσιο και τον Πρικάκη που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης και στο στρατευμένο Θεόφιλο Ραχωβίτη.
Ζήτησε σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Τη 18άδα θα επιλέξει ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινής αναμέτρησης και κλήθηκαν να είναι στο γήπεδο οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξεσφίγγης Δημ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουτρούλιας Θωμάς, Κολιός Βαγγ., Μπαράς Κων/νος, Παπακωνσταντίνου Κων/νος, Μαντζαφούλης Χρ., Κολοβός Κων/νος, Γιοβανόπουλος Βασ, Τζιούργκανος Αθ, Πρικάκης Αντ., Λιούσκας Αθ, Μπαλής Δημ., Νικούλι Αλεξ, , Χατζηλιόντας Ανδρέας, Παλαμίδας Αθ., Βαΐτσης Ιωάνν., Στάθης Δημ., Μπέης Αλέξ., Φτίκας Βαγγ., Φλίγκος Κων/νος, Ταχτιντής Β., Πούτας Αντ., Ζαχαράκης Ιωάννης., Χριστιανίδης Στάθης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα και να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα που έκανε, στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ασφαλώς τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα απέναντι στην ομάδα της Τσαριτσάνης, όμως οι ποδοσφαιριστές φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Κεραμάρης με τον Μάκη Αλεξούδη ζήτησαν από τους παίκτες τους να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να αντιδράσουν ψύχραιμα στην πίεση που θα δεχθούν, αξιοποιώντας παράλληλα τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Αγωνιστικά, τα προβλήματα εντοπίζονται στους Πρεκατέ, Μπόντε, Μπίμπα και Καλαμπάκα, που είναι τραυματίες και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο 24χρονος επιθετικός Χρήστος Γανόλης, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Πάργα, έχει εμπειρία στον χώρο της Δ’ Εθνικής, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στα τοπικά πρωταθλήματα.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στη 1 μετά το μεσημέρι για την Τσαριτσάνη, συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαγαζιώτης Δημ., Κούτσικος Λεων., Πολύζος Θ., Σκάκος Βασ., Βενέτης Παντ., Περήφανος Γρηγ., Γιαννακόπουλος Αθ., Μπαλαμώτης Βασ., Εμμανουήλ Θεόδ., Τσέλιγκας Στέφ., Στεργίου Αθαν., Φατούρας Δημ., Ταστεμερίδης Φίλ., Θεοδώρου Βαγγ., Καραγκιόζης Βασ., Μπίμπα Κ, Φουσίκας Παν., Γαρυφαλλόπουλος Ορέστης, Αντωνόπουλος Ιωάνν., Κορλός Πέτρος, Γανόλης Χρ.
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Αποφασισμένη κάτι να πάρει στο Βελεστίνο όπου είναι μια δύσκολη έδρα και να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος, η Π.Σ. Ελασσόνας αγωνίζεται κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.
Ασφαλώς και η αποστολή της κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αλλά οι παίκτες προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα κάτω υπό τις οδηγίες του Κώστα Κολομητρούση και εάν εφαρμόσουν σωστά τις εντολές του, τότε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να υλοποιήσουν τον στόχο τους.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στον Κώστα Κατσαβό που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ και ο Θανάσης Λιόλιος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής.
Επίσης και ο Δημήτρης Νάκης, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Την αποστολή που συγκροτήθηκε, απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Μιγδάνης Δημ., Νούσιας Παν., Φλώρος Βασ., Βάλλας Δημ., Θανάσης Θ., Γεωργούλης Λάζ., Νούσιας Χαρ., Γκρέτσης Ιωάννης., Κοτούμπας Γεώργ., Κουμπούρας Λάζ., Φώλλας Νικ., Μολάς Θεόδ., Χάμος Σωτ., Νάτσης Χρ., Βαΐτσης Τζόναθαν, Τζιόλας Βαγγ., Βαλαώρας Βαγγ., Ξεφτέρης Απ., Σιαμαντούρας Κων/νος
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν σήμερα και θα αρχίσουν στις 4 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Μουζάκι - ΑΟ Καρδίτσας: Τσιάκος Σπ., Αθανασίου Ευαγγ., Μαραζόπουλος Κ. (Θεσπρωτίας), παρ. Τρύφων Φαρμάκης (Λάρισας)
* Ρήγας Φεραίος – Ελασσόνα: Παπαργυρίου Λάμπρος, Ατματζίδης Διον., Σκαμπαρδώνης Αν. (Πιερίας), παρ. Μάρθα Στεργιούλη (Τρικάλων)
* Πυργετός – Α.Ε. Σπερχειάδας/Μακρακώμης: Κρητικός Δημ., Κουρσοβίτης Αναστάσιος, Μπουκάρος Παν. (Θεσσαλίας), παρ. Ηλίας Κωτούλας (Τρικάλων)
* Πετρωτό – Λιανοκλάδι: Ρούσσος/Μπεκερτζής Γεώργιος, Λιάσκος Γ., Σφονδύλη Θεοδ. (Πρέβεζας), παρ. Αντώνης Γιαννακός (Λάρισας)
* Λαμία – Μετέωρα: Μπούμπουρη Κων/να, Κολοκώτσιος Λ., Γαλάνης Ηλ. (Ευρυτανίας), παρ. Λεωνίδας Φουρτούνας (Θεσσαλίας)
* Απεραντιακός - Ν. Αγχίαλος: Γιατρόπουλος Αθ., Ζαρκαδούλα Γεωργία, Καραπλιάνης Σπ. (Αιτ/νίας), παρ. Χαρίλαος Ντζάθας (Φθιώτιδας)
* Οικονόμος - Απόλλων Λ.: Γκαραγκάνης Ιωάνν., Καραμπούλας Χρ., Κοντελίδου Χαρίτινη (Πιερίας), παρ. Μάνθος Κοφίτσας (Καρδίτσας).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε δυο αγώνες)
1. Πυργετός    3-0      7
2. Μουζάκι      5-2      6
3. Οικονόμος 8-4      6
4. Α.Ο. Καρδίτσας     4-3      6
5. Απόλλων Λάρισας           3-2      5
6. Π.Σ. Ελασσόνας   2-1      5
7. Λιανοκλάδι 2-0      5
8. Ρήγας Φεραίος      5-5      4
9. Σπερχειάδα           2-3      4
10. Πύρασος Ν. Αγχιάλου    2-3      2
11. Μετέωρα 1-5      2
12. Πετρωτό   2-4      2
13. Λαμία       0-3      1
14. Απεραντιακός      3-7      0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass