ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΚΕ

Όλο το μπάσκετ στη Λάρισα

* ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ * ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΚΕ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:28
Η Λάρισα μπορεί φέτος να μην έχει εκπροσώπηση στην Α1 εθνική κατηγορία μπάσκετ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Λάρισα δεν έχει το σεβασμό ως πόλη των παραγόντων και των φορέων του αθλήματος. Έτσι με πρωτοβουλία του Λαρισαίου προέδρου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ελλάδας Ηλία Καφφέ από σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα γίνει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα (στο ξενοδοχείο «Imperial») το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτητών Α1 εθνικής κατηγορίας (ανάμεσά τους και οι Λαρισαίοι Νικολούλης, Παγώνης) το οποίο θα παρακολουθήσουν και οι προπονητές της Α1 εθνικής κατηγορίας που θα έρθουν την Κυριακή.
Το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει η ΟΔΚΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ περιλαμβάνει ομιλία του μέλους της ΚΕΔ Κώστα Κορομηλά αλλά και άλλων διακεκριμένων στο χώρο τους όπως οι: Ειρήνη Παπαρούση (διαιτολόγος), Γιάννη Κουτσιώρα (γυμναστή, καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων), Γιάννη Παπαγεωργίου (γυμναστή της εθνικής ομάδας μπάσκετ), Μπάμπη Τζορμπατζόγλου (ψυχολόγο καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).
Η τελετή έναρξης θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ., ενώ τις εργασίες του ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου θα τιμήσει και ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΔΚΕ που πρόσφατα μπήκε στο Hall of Fame της ΦΙΜΠΑ Κώστας Δήμου.
Σίγουρα το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Λάρισας και με δεδομένη την πτώση του αθλήματος στην πόλη τέτοιες εκδηλώσεις βοηθάνε να παραμείνει «ζωντανή» η σπίθα του μπάσκετ και να υπάρχουν ελπίδες για ανόρθωσή του. Άλλωστε και πριν μια εικοσαετία τέτοιες περιπέτειες περνούσε το άθλημα αλλά υπήρχαν εκδηλώσεις που το κρατούσαν «ζωντανό» στα μάτια των Λαρισαίων φιλάθλων του αθλήματος. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass