Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ

Διεξάγεται σήμερα ο κολυμβητικός μαραθώνιος «Φιλοκτήτης»

* ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2010 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:25
Για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτεχνικής και Μαραθώνιας Κολύμβησης του Νομού Λάρισας με τη συμπαράσταση της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων ν. Λάρισας, του Δήμου Μελιβοίας, του Λιμενικού Σώματος Αγιοκάμπου, του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου «Φιλοκτήτης», της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Τοπικό Παράρτημα Λάρισας και του Fun Club Spitaki, διοργανώνουν σήμερα στην παραλία Αγιοκάμπου τον 5ο Πανελλήνιο Μαραθώνιο Κολυμβητικό Αγώνα «Φιλοκτήτης».
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 με σκοπό την ανάπτυξη ενός εθελοντικού κινήματος κολυμβητών που θα συμβάλουν στην υποστήριξη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων, Βόλος – Λάρισα 2013.
Στον αγώνα θα βρεθεί μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού αθλητισμού. Ο λόγος για τον Έλληνα πρωταθλητή της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη, εκ των τριών υποψηφίων για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα αθλητή της χρονιάς, από τον Π.Σ.Α.Τ το έτος 2007, ο οποίος θα τιμηθεί από τους διοργανωτές για την προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησης.
Οι περί τους 100 αθλητές που θα πάρουν μέρος στον κολυμβητικό μαραθώνιο θα ξεκινήσουν από σημείο που θα υποδειχθεί από τους διοργανωτές στην παραλία της Κάτω Σωτηρίτσας στις 15.00 το μεσημέρι και θα διανύσουν απόσταση 5 χιλιομέτρων κολυμπώντας κατά μήκος της ακτής και σε απόσταση 30 μέτρων από αυτή.
Ο τερματισμός θα γίνει μπροστά στο Fun Club Spitaki στη Βελίκα. Ο αγώνας θα θεωρηθεί λήξας μετά από 3 ώρες, δηλαδή στις 18.00.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass