ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Δύσκολα να παίξει ο Κ. Μάγγος

* ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2010 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:25
Αποφασισμένος να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί αύριο και ώρα 4 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου μετά την πολύ καλή πορεία που διέγραψε στο κύπελλο Ελλάδος αποχαιρετώντας τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι, ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή, στην αυριανή αναμέτρηση. Με πολύ καλή ψυχολογία αλλά και τη συμπαράσταση των φιλάθλων   που θεωρείται απαραίτητη, οι παίκτες έχουν τις δυνατότητες και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να κατακτήσουν το…τρίποντο.
Ο αγώνας πάντως κρύβει παγίδες και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία, Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση Μ.Αλέξανδρου-Βέροιας 0-1 για το κύπελλο και τόνισε τα εξής: «Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια ομάδα που αγωνίζεται ελεύθερα και τη θεωρώ πολύ επικίνδυνη επιθετικά. Έχει παίκτες που αγωνίσθηκαν σε επαγγελματικές κατηγορίες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Άλλωστε θεωρώ ότι όλες σχεδόν οι ομάδες είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας και στο μυαλό μας ποτέ δεν πρέπει να περνά ότι υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι.
Οι παίκτες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την παρουσία τους στο κύπελλο και θέλουμε αυτό το καλό πρόσωπο, να δείξουν και στη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει αύριο και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά, που δεν είναι… μηχανές, αλλά ελπίζω η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, να μην τους επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.
Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αξίζει να τύχει της κατάλληλης στήριξης, για να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους».
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο Κ. ΜΑΓΓΟΣ
Μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα για τον αυριανό αγώνα θα είναι ο Κώστας Μάγγος που υπέστη τράβηγμα στον αγώνα κυπέλλου με την Βέροια και ακολουθεί θεραπεία.
Ο έμπειρος μέσος της τυρναβίτικης ομάδας θέλει να αγωνισθεί, όμως εάν δεν είναι 100% έτοιμος, το ιατρικό τιμ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και για αυτό θα αποφασισθεί σήμερα, μετά την προγραμματισμένη προπόνηση..
Να σημειώσουμε ότι απών θα είναι και ο Ηλίας Χριστοδούλου, που ακολουθεί πρόγραμμα για να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του, ενώ διαρκώς ανεβάζει… στροφές και ο ταλαντούχος γκολκίπερ Κώστας Γούπος, η επιστροφή του οποίου με τη μεγάλη θέληση που έχει, είναι θέμα χρόνου να γίνει.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass