ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0

Παλικαρίσιο βαθμό απέσπασε ο Τύρναβος 2005

* ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2010 23:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Παίζοντας ψυχωμένα και δυνατά ο Τύρναβος 2005 απέσπασε παλικαρίσιο βαθμό χθες στην Καλλονή, όπου αναδείχθηκε με την τοπική ΑΕΛ ισόπαλος 0-0.
Με το χθεσινό παιχνίδι άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και σίγουρα ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός που πήρε η τυρναβίτικη ομάδα, θα την βοηθήσει αγωνιστικά κα ψυχολογικά, ώστε η συνέχεια να είναι καλύτερη.
Στο χθεσινό παιχνίδι, μοιρασμένο ήταν το α΄ ημίχρονο, με την ΑΕΛΚ να μπαίνει πιο δυνατά στο γήπεδο και να έχει τα ηνία μέχρι και το ημίωρο, αλλά τον Τύρναβο να ανεβάζει την απόδοσή του στη συνέχεια και να ισορροπεί το παιχνίδι., κερδίζοντας πολλές στημένες φάσεις και φέρνοντας συχνά - πυκνά την μπάλα στα καρέ του Μάππα.
Καλύτερο ποιοτικά ήταν το β΄ ημίχρονο του αγώνα σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, όπου και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ, που θα τους χάριζε τους τρεις βαθμούς.
Συνεχείς εναλλαγές της κατοχής της μπάλας, γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά και σκληρά μαρκαρίσματα συνέθεταν το σκηνικό της αναμέτρησης στα τελευταία λεπτά.
Ο Τύρναβος θα μπορούσε να πανηγυρίσει το γκολ με τον Κουβελά στο 50’, ενώ στο τέλος και η Καλλονή έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Γκόντζο.
Η ουσία είναι ότι η ομάδα του Τυρνάβου κατέκτησε το θετικό αποτέλεσμα που ήθελε και έδειξε ότι έχει δυνατότητες για να διαγράψει μια καλή πορεία, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
*Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα, ήταν οι παρακάτω:
8΄: Ο Βλαστέλλης εκτέλεσε φάουλ και ο Καραναστάσης μπλόκαρε την μπάλα.
15΄: Ευκαιρία για την ομάδα του Τυρνάβου, με τον Αντωνόπουλο να επιχειρεί σέντρα σουτ, τον Μουρατίδη να παρεμβάλλεται από κανονική θέση και τον Λευτέρη Μάππα να μπλοκάρει σταθερά στη δεξιά του γωνία.
18΄: Γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΛΚ, έπειτα από κόρνερ του Τυρνάβου, με τους Μακρίδη, Γκόντζο και Πετρουζέλλη να συνδυάζονται, τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Καραναστάση να μπλοκάρει την μπάλα στη γωνία του
21': Όμορφη κεφαλιά πάσα του Μακρίδη στον Βλαστέλλη, εκείνος επιχειρεί στην κίνηση βολέ με το αριστερό και η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ
40': Κάθετη πάσα στον Μακρίδη, που έβγαινε τετ α τετ με τον Καραναστάση, όμως ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου με έγκαιρη έξοδο μπλόκαρε την μπάλα
44΄:Με βολέ ο Γάλλας έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραναστάση.
50': Ευθύβολο σουτ πίσω από τη σέντρα του Αλέκου Κουβελά, πήγε να πιάσει στον ύπνο τον Μάππα, που βρισκόταν εκτός θέσης, η μπάλα ωστόσο κατέληξε ελάχιστα άουτ
51': Άμεση απάντηση της ΑΕΛΚ με σουτ του Μακρίδη έξω από την περιοχή, που κατέληξε ελάχιστα άουτ
54': Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Μάγγου, έδιωξε με εντυπωσιακή εκτίναξη σε κόρνερ την μπάλα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
64': Εκτέλεση φάουλ του Βλαστέλλη, σαν κοντινό κόρνερ για την ΑΕΛΚ, πετάχτηκε ο Καλογερόπουλος στην καρδιά της περιοχής, όμως η καρφωτή κεφαλιά του κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Καραναστάση.
72': Ατομική προσπάθεια του Καρτάλη από τα δεξιά και σέντρα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Βλαστέλλης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
83': Τετ α τετ του Κώστα Μάγγου, βγήκε έγκαιρα όμως ο Μάππας και μπλόκαρε την μπάλα στα πόδια του μέσου, της φιλοξενούμενης ομάδας.
90'+1': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ με τον Γκόντζο να πλασάρει άστοχα, στην έξοδο που επιχείρησε ο Καραναστάσης.
90'+2': Σουτ επιχείρησε ο Βλαστέλλης και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσακαλίδη (Χαλκιδικής), Σπυριδωνίδης, Παπακύπης (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Λυμπούδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Πετρουζέλλης (32΄), Μάγγος Αθ. (74΄), Αντωνόπουλος (78΄), Αποστολίδης (90΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μιχάλης Κασάπης): Μάππας, Αγιακάτσικας, Μήτσης, Βαλλιός, Αποστολίδης, Καλογερόπουλος, Πετρουζέλλης, Γκόντζος, Βλαστέλλης, Γάλλας (59΄ Καρτάλης), Μακρίδης (70’Λουκίνας).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Σκούπρας Κ., Μάγγος Αθ., Σκούπρας Βασ., Γρηγορίου, Μουρατίδης (80΄Κράββαρης), Μάγγος Κ.(90΄ + 2 Αθανασούλης), Σιάτρας, Κουβελάς (73΄Κάρντουμ), Αντωνόπουλος.
ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
*Άψογη φιλοξενία επιφύλαξαν οι υπεύθυνοι της Καλλονής στην ομάδα του Τυρνάβου, η διοίκηση του οποίου τους ευχαριστεί και υπόσχεται να την ανταποδώσει στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
*Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο «Κώστας Κεντέρης» και δημιούργησαν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ενισχύοντας την ομάδα της Μυτιλήνης.
*Μετά το παιχνίδι παίκτες, τεχνική ηγεσία και οι συνοδοί της αποστολής του Τυρνάβου πήγαν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.
*Ένα λεπτό επιπλέον χρόνο έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο 4ος διαιτητής κ. Λυμπούδης και τέσσερα, στο δεύτερο.
*Στις 10 χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει από τη Μυτιλήνη στην Αθήνα αεροπορικώς η αποστολή της ΠΑΕ Τύρναβος 2005.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass