ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (4 μ.μ.)

Πείσμα, πάθος και... αποτέλεσμα

* ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΑΣΚΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ * ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΜΙ ΩΣ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ * ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2010 23:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:24
Τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και η Α.Ε.Λ. υποδέχεται στο Αλκαζάρ την Κέρκυρα (4 μ.μ.), με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, που θα της δώσει σημαντική βαθμολογική «ανάσα» και θα την προωθήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, που βλέπει στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα του να είναι καλύτερη αλλά να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί (αντίθετα με τους αντιπάλους που με ελάχιστες απειλούν την ομάδα,) αλλά και να έχει κόντρα τη διαιτησία, προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές.
Αυτό που τους ζήτησε είναι να αγωνιστούν με πείσμα για να πετύχουν τη νίκη, αλλά να κερδίσουν, αν χρειαστεί, και τη διαιτησία, επίσης να έχουν πάθος (κάτι που υπάρχει στη φετινή ομάδα και θα πρέπει να ενισχυθεί), αλλά και να πάρουν αποτέλεσμα (κάτι που λείπει για να «σφραγίσει» την πολύ καλή του απόδοση).
Στη τελευταία προπόνηση, που έγινε χθες το απόγευμα, το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης, διατηρώντας την παράδοση που τον θέλει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να παρακολουθεί την παραμονή τις προσπάθειας των παικτών, ενώ θέλει να στείλει και το μήνυμά του, ότι είναι κοντά στην ομάδα και παρεμβαίνει όποτε χρειαστεί. Τον τελευταίο καιρό, με την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που έχει, δεν θέλησε να μιλήσει σε κανέναν από τους παίκτες, μια και πιστεύει ότι αιτία των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων ήταν η διαιτησία.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας, αλλά και ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, «τρελάθηκαν» βλέποντας στη χθεσινή τελευταία προπόνηση και στην τελευταία φάση ο Βελάσκο να παθαίνει τράβηγμα και να μην μπορεί να αγωνιστεί, κάτι που σημαίνει σημαντικές αλλαγές στην άμυνα, με δεδομένη και την απουσία του τιμωρημένου Ταυλαρίδη.
Οι λύσεις που υπάρχουν είναι δύο, η πρώτη να παίξει δεξί μπακ ο Γκέρεμι (θέση που έπαιζε στη Ρεάλ) και να παίξουν αμυντικά χαφ ο Ρομέου και ο Ιγγλέσιας και σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ταλ), ενώ η άλλη λύση είναι να παίξει δεξί μπακ ο Ταλ, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Κολοβέτσιο και αμυντικά χαφ οι Γκέρεμι και Ρομέου. Η πρώτη λύση δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά όλα θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή από τον προπονητή.
Πιθανότατα ο Παπακώστας θα κατεβάσει κάτω από τα δοκάρια τον Βιέρα, στην άμυνα τους Γκέρεμι ή Ταλ (δεξιά), Νταμπίζα, Ταλ ή Κολοβέτσιο (θα πάρει όποιος παίξει στη θέση του τιμωρημένου Ταυλαρίδη) στα σεντερ μπακ και Βενετίδη (αριστερά), στη μεσαία γραμμή στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Γκέρεμι ή ο Ιγγλέσιας και ο Ρομέου, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Μπλάζεκ (δεξιά), Μετίν (στο κέντρο), Κανόμπιο (αριστερά) και στην επίθεση ο Κουζέν. Η τακτική θα παραμείνει στο 4-2-3-1, που είναι η αγαπημένη του Παπακώστα.
Στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της χθεσινής μοιραίας για τον Βελάσκο προπόνησης υπάρχει ένα νέο πρόσωπο, που είναι ο νεαρός Καρανίκας, ενώ τη συμπληρώνουν οι Αμπάρης, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα, Πούρι, Σίμιτς, Σιατραβάνης, Μακίνουα.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει ότι στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα η παιδική Κερκίδα του Σταδίου Αλκαζάρ θα λειτουργήσει κανονικά για τους μικρούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορούν να προσέρχονται επιδεικνύοντας την περσινή κάρτα εισόδου. Παράλληλα, ελεύθερη θα είναι η είσοδος στη Θύρα 16 για όλους τους μαθητές δημοτικού ηλικίας έως 12 ετών.
Επίσης και σήμερα (10- 1 μ.μ.) τίθενται στην κυκλοφορία από το Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Στάδιο Αλκαζάρ (16:00) και οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής
Θύρες 6 και 7: 17 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 28 ευρώ
Θύρες 2 και 4: 37 ευρώ
Θύρα 3: 60 ευρώ
Από τις 14:00 και μετά θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ
ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ
Χωρίς τους τραυματίες Παρασκευαΐδη και Λαμπρόπουλο θα αντιμετωπίσει σήμερα η Κέρκυρα τη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας του νησιού των «Φαιάκων», Μπάμπης Τεννές, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Παρασκευαΐδη και Λαμπρόπουλο, οι οποίοι είναι τραυματίες και έτσι έμειναν εκτός αποστολής.
Στην αποστολή βρίσκονται 18 παίκτες και είναι οι Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Βενέτης, Στολτίδης, Καλατζής, Δεινόπαπας, Φλάβιο, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλε, Κοντοδήμος, Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρηδημήτρης, Ηλ. Ιωάννου και Μακρής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Κωνσταντόπουλο (τερματοφύλακα), Γκουστάβο (δεξιά), Μαϊστόροβιτς, Βενέτη ή Ιωάννου (σέντερ μπακ), Κοντοδήμο (αριστερά), Στολτίδη, Μακρή ή Ιωάννου (αμυντικά χαφ), Φλαβίνιο, Επστάιν, Γιάντση (μεσαία γραμμή), Τσίγκας (στην κορυφή της επίθεσης).
Η ομάδα της Κέρκυρας χθες το απόγευμα προπονήθηκε στο γήπεδο της Γιάννουλης μετά απο μεσολάβηση του Γιαννουλίτη παίκτη των φιλοξενουμένων Δημήτρη Κοντοδήμου.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Δημήτρης Καλόπουλος, της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους κ. Βασιλειάδη και Τρύφωνα, των Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και Δράμας, αντίστοιχα.
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αμπάρκιολης Απ. (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Σωμαρακάκης Φρ. (Αθηνών).
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΑΣΚΟ
Ο Βελάσκο πήγε χθες τελικά στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Α.Ε.Λ. και γίνεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο να αγωνιστεί σήμερα. Η προσπάθεια δεν γνωρίζει κανένας αν πετύχει και σίγουρα μέχρι λίγο πριν τον αγώνα κανένας δεν μπορεί να διακινδυνέψει τι θα γίνει.
Αν παίξει, θα πάρει τη θέση του δεξιού μπακ, σέντερ μπακ θα παίξει ο Ταλ και αμυντικά χαφ οι Γκέρεμι και Ρομέου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass