ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ (16:00)

Δύσκολη αποστολή του Τυρνάβου

* ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2010 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:22
Με αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Τύρναβος 2005 κοντράρεται σήμερα στο στάδιο της Καλλονής, με την τοπική ΑΕΛ (16:00).
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μια μάχη νεοφώτιστων στην κατηγορία.
Η ομάδα της Μυτιλήνης προέρχεται από σημαντική νίκη στο Βόλο επί της Νίκης με 1-0 και ασφαλώς η ψυχολογία της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας, που φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους, για να φτάσουν στην επιτυχία.
Αναμφισβήτητα η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αποτελεί ένα πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου 2005, οι οποίοι πάντως μπορεί να ζούνε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά έχουν βάλει …στοίχημα με τον εαυτό τους-ότι θα τα καταφέρουν- και θέλουν φυσικά να το κερδίσουν.
Η αποστολή της τυρναβίτικης ομάδας βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα της Λέσβου και σήμερα μετά την αναμέτρηση, θα επιστρέψει η ομάδα αεροπορικώς στην Αθήνα και οδικώς στη συνέχεια, στον Τύρναβο.
Αγωνιστικά, για διαφόρους λόγους εκτός έμειναν οι Χριστοδούλου, Γούπος, Τσιρογιάννης, Αλεξίου, Κουγιουμτζίδης, Κλάζογλου, Γκαραγκούνης και Λόλας.
Επανέρχεται ο Αλέκος Κουβελάς που εξέτισε την ποινή του και μάλλον θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, της ενδεκάδας.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας συμπεριέλαβε στην αποστολή, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάση, Γιολδάση, Σκούπρα Βασίλη, Σκούπρα Κώστα, Σιάτρα, Γεωργαντζιά, Αθανασούλη, Γρηγορίου, Κουβελά, Αντωνόπουλο, Κάρντουμ, Μίσιτς, Μάγγο Κώστα, Μάγγο Αθανάσιο, Κράββαρη, Μουρατίδη, Κωστούλα και Τσορμπατζίδη.
Η ΚΑΛΛΟΝΗ
Η ΑΕΛ Καλλονής είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Συγκεκριμένα νίκησε εντός έδρας τη Ζάκυνθο με 2-1 γυρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι από 0-1 και κέρδισε εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου με 1-0 τη 2η αγωνιστική.
Προπονητής είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και πέρυσι προπονητής του Φωκικού Μιχάλης Κασάπης και το ρόστερ αποτελείται από ένα κράμα παλιών και νεομεταγραφέντων παικτών όπως οι Γάλλας (Ιωνικός), Λουκίνας (νέοι Πανιωνίου), Μακρίδης (Απόλλων), Αποστολίδης (Επανωμή), Μπακάλης (Επανωμή).
Στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αγωνίσθηκε με τους: Μάππα, Αγιακάτσικα, Μήτση, Βαλιό, Αποστολίδη, Καλογερόπουλο(76’ Μπακάλη), Πετρουζέλη, Γκόντζο, Βλαστέλλη, Γάλλα (63’ Λουκίνα), Μακρίδη (87’ Ζυγογιάννη).
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα του Τυρνάβου με την ΑΕΛ Καλλονής που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Κεντέρης» και θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι κ.Τσακαλίδης(Χαλκιδικής), Σπυριδωνίδης, Παπακύπης(Μακεδονίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λυμπούδης(Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γεώργιος Μητροφάνης(Αθηνών).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ
Καλλονή-Τύρναβος  
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (16:00)  
Φωκικός-Εορδαϊκός  
Πόντιοι Κατερίνης-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών  
Μακεδονικός-Αναγέννηση Επανωμής  
Ναυπακτιακός Αστέρας-Κοζάνη  
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Γιαννιτσών  
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Νίκη Βόλου  
Ζάκυνθος-Δόξα Κρανούλας  
* Ρεπό: Αετός Σκύδρας  
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Εορδαϊκός 6  
2. Καλλονή      6  
3. Αναγέννηση Γιαννιτσών    4  
4. Εθνικός Φιλιππιάδας         4  
5. Δόξα Κρανούλας 4  
6. Αναγέννηση Επανωμής   3  
7. Πόντιοι Κατερίνης 3  
8. Ζάκυνθος   3  
9. Αετός Σκύδρας      2  
10. Μακεδονικός       2  
11. Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών         1  
12. Τύρναβος 1  
13. Νίκη Βόλου          1  
14. Φωκικός   1  
15. Κοζάνη     1  
16. Μέγας Αλέξανδρος Ηρακλειας 0  
17. Ναυπακτιακός Αστέρας 0  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass