ΑΥΡΙΟ Η Α.Ε.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (4 μ.μ.)

Ίδια «συνταγή» με στόχο τη νίκη

Ο ΤΑΛ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2010 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:22
Η Α.Ε.Λ. μέχρι τώρα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο (ειδικά στα τελευταία δύο παιχνίδια), αλλά μέχρι τώρα δεν παίρνει τις νίκες αν και της αξίζει. Βέβαια εμπόδιο δεν είναι μόνο η αστοχία στις τελικές προσπάθειες αλλά και η διαιτησία καθώς μέχρι τώρα της έχουν ακυρώσει ένα τέρμα (στον αγώνα με την Καβάλα, 0-0) και δεν της έδωσαν δύο πέναλτι (στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που έχασε με 1-0).
Η «συνταγή» που θα ακολουθήσει η λαρισινή ομάδα είναι ίδια, συγκεκριμένα θα ακολουθήσει τακτική 4-2-3-1 και θα υπάρχει μια αλλαγή στην ενδεκάδα καθώς τη θέση του τιμωρημένου Ταυλαρίδη θα πάρει ο Ταλ.
Δηλαδή κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Βιέρα, στην άμυνα οι Βελάσκο, Νταμπίζας, Ταλ, Βενετίδης αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Γκέρεμι με τον Ρομέου και πιο μπροστά οι Μπλάζεκ (δεξιά), Μετίν (στο κέντρο), Κανόμπιο (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κουζέν.
Αυτά τουλάχιστον έδειξε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ενώ το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Αυτό που ζήτησε ο τεχνικός από τους ποδοσφαιριστές του είναι να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να πεισμώσουν με τους εαυτούς τους και τους διαιτητές.
Απέναντι στην Α.Ε.Λ. θα βρεθεί μια ομάδα που έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, με δύο νίκες (επί Α.Ε.Κ. και Ατρόμητου) σε ουδέτερο γήπεδο (στην Πάτρα, αφού στην Κέρκυρα γίνονται εργασίες) και μάλιστα από το νησί των «Φαιάκων» μιλούσαν για στόχο νίκης στο Αλκαζάρ.
Οι αντίπαλοι έχουν παίκτες που γνωρίζουν το Αλκαζάρ με θητεία στην Α.Ε.Λ. όπως ο Βενέτης, ο Κοντοδήμος, ο Τσίγκας και ο Καλαντζής (υπάρχει και ο Λαμπρόπουλος που όμως λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί) κάτι που δυσκολεύει τον στόχο της λαρισινής ομάδας.
Πάντως, η Α.Ε.Λ. πρέπει να πάρει τη νίκη ώστε να βρεθεί σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μην δημιουργηθούν σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος φαινόμενα εσωστρέφειας. Άλλωστε μια νίκη στις αγωνιστικές που βρισκόμαστε διαφοροποιεί τα βαθμολογικά δεδομένα πολύ εύκολα.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μπροστά στους φιλάθλους τους θα παίξουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναθηναϊκός θα έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει ανεβάσει την απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες. Ο πρωταθλητής δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες και θα παραταχθεί με επιθετικό σχήμα και μόνο στόχο τη νίκη.
Φαβορί για τη νίκη είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα παίξει στο Φάληρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ στη Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα, αλλά και η ΑΕΚ στο Βόλο, κόντρα στον δυναμικό Ολυμπιακό.
Ο Άρης λογικά έχει τον πρώτο λόγο στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ ο πρωτοπόρος Ηρακλής θα παίξει στο Καυταντζόγλειο κόντρα στην Καβάλα. Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
ΣΗΜΕΡΑ
Ατρόμητος-Πανσερραϊκός          17:15 NOVA
Ολυμπιακός-Αστέρας Τ.               19:30 NET
Π.Α.Ο.-Πανιώνιος            19:30 NOVA
ΑΥΡΙΟ
Ηρακλής-Καβάλα            16:00 NOVA
Α.Ε.Λ.-Κέρκυρα                16:00 NOVA
Άρης-Εργοτέλης               18:15 NOVA
Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ.                18:15 NET
Ολυμπιακός Β.-Α.Ε.Κ.    20:30 NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ηρακλής         4-2          7
2. Ολυμπιακός 4-2          6
3. Εργοτέλης      2-1          6
4. Κέρκυρα         5-4          6
5. Παναθηναϊκός             4-3          5
6. ΠΑΟΚ               4-3          5
7. Αστέρας Τρ. 3-2          5
8. ΑΕΚ   5-4          4
9. Ολυμπιακός Β.             2-2          4
10. Πανιώνιος    2-2          4
11. Λάρισα         1-1          4
12. Άρης               1-2          3
13. Ξάνθη            2-3          2
14. Καβάλα        2-3          2
15. Ατρόμητος   2-5          1
16. Πανσερραϊκός           2-6          0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass