ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Έτοιμος για το νέο «Γολγοθά» ο Τύρναβος 2005

* ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2010 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:22
Αρχίζει από αύριο ουσιαστικά ο νέος «Γολγοθάς» για την ομάδα του Τυρνάβου 2005, που έχει αυξημένες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα της Football League 2 και στο κύπελλο Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, στις 12.30 μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή που θα συγκροτήσει ο Μιχάλης Ζιώγας για την Αθήνα και στις 8.30 το βράδυ θα «πετάξει» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», για τη Μυτιλήνη.
Μετά το παιχνίδι με την Καλλονή που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα στο στάδιο «Κεντέρης», η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς από την πρωτευουσα της Λέσβου στις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας και υπολογίζεται να επιστρέψει στον Τύρναβο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Όσον αφορά τώρα για τον αγώνα κυπέλλου με τη Βέροια που έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 29 του μηνός, θα ξεκινήσει στις 3.30 το απόγευμα, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ, εάν δεν είναι έτοιμα μέχρι τότε τα νέα αποδυτήρια.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τυρνάβου κ. Πατσίκας που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, εάν πάρει σήμερα ή αύριο τη διαβεβαίωση ότι είναι έτοιμα τα αποδυτήρια, τότε θα αρχίσει ένας αγώνας δρόμου για να μεταφερθούν με κοντέινερς στην πόλη του Τυρνάβου.
Το μεγάλο πρόβλημα φυσικά έγκειται στην απεργία των φορτηγατζήδων και στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 θα υποβάλει αίτημα στην ΕΠΟ, για να διεξαχθεί στο Αλκαζάρ, το παιχνίδι του κυπέλλου.
Χθες έφτασε στη διοίκηση του Τυρνάβου η πληροφορία, ότι ο Ναυπακτιακός επρόκειτο να υποβάλει ένσταση για τον αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας, με αιτία την όχι καλή κατάσταση των αποδυτηρίων.
Από πληροφόρηση που μας δόθηκε από την πλευρά της διοίκησης του τυρναβίτικου σωματείου, έγινε γνωστό ότι δεν υπήρχε περίπτωση ένστασης για τα αποδυτήρια, αλλά για το ότι ήταν τιμωρημένος από πέρυσι ο τεχνικός της Δόξας Κρανούλας.
Έτσι η ένσταση πιθανότατα θα αποσυρθεί γιατί δεν υφίσταται θέμα τιμωρίας της ομάδας.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ
Τον αγώνα του Τυρνάβου με την ΑΕΛ Καλλονής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα, θα διευθύνουν οι κ. Τσακαλίδης(Χαλκιδικής), Σπυριδωνίδης, Παπακύπης (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λυμπούδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών).
Εξάλλου, τον αγώνα Εθνικού Φιλιππιάδας-Αναγέννησης Γιαννιτσών (26/9-4 μ.μ.), θα διευθύνει ο Λαρισαίος ρέφερι Άγης Μπουμαρσόπουλος, που θα έχει βοηθούς τους επίσης Λαρισαίους Γιάννη Ρεντόπουλο, Χρήστο Παπαδημητρίου, 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Τσιρώνης (Αιτ/νιας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).
Τέλος, στον αγώνα Φωκικού-Εορδαικού για τον ίδιο όμιλο, διαιτητής θα είναι ο κ. Γαλατσός (Μακεδονίας) και 4ος διαιτητής ο Ένγκιν Κιγιτζής, από τη Λάρισα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass