ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ίση μεταχείριση από τη διαιτησία

* ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:22
Την έδρα της ΕΠΟ στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο πάρκο του Γουδή επισκέφθηκε χθες στη 1.00 μ.μ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης για να συναντήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο και να μιλήσουν για τη διαιτησία και τη χρησιμοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΛ από την εθνική Ελλάδας.
Ο Κ. Πηλαδάκης αρχικά μίλησε για τη διαιτησία λέγοντας ότι η ομάδα του πιστή στις αρχές που είχε όλα τα χρόνια της προεδρίας του δεν ζητάει την «καρατόμηση» διαιτητών ούτε αμφιβάλλει για την αξία τους ούτε επίσης για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά αυτή τη στιγμή διαπιστώνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μια άνιση μεταχείριση.
«Δεν είναι δυνατόν είπε χαρακτηριστικά στο Αλκαζάρ όλοι να παίζουν 50-50 και χωρίς η ΑΕΛ να ζητάει κάτι παραπάνω αλλά εκτός έδρας η ΑΕΛ να αδικείται. Όπως παίζουν οι διαιτητές στο Αλκαζάρ πρέπει να παίζουν σε όλα τα γήπεδα. Οι φίλαθλοί μας κρατάνε άψογη στάση και θα κάνουν το ίδιο αλλά δεν μπορούν να ανεχθούν να υπάρχουν διαιτησίες με δύο μέτρα και δύο σταθμά και οι «βυσσινί» αλλιώς να αντιμετωπίζονται εντός έδρας και αλλιώς εκτός»
Ο κ. Πιλάβιος ευχαρίστησε τον κ. Πηλαδάκη για την ήπια στάση που κρατάει και είπε ότι η προσπάθεια της ΚΕΔ είναι οι διαιτητές να παίζουν σε όλα τα γήπεδα 50-50 και θα προσπαθήσουν γι’ αυτό. Ο χρόνος βέβαια θα αποδείξει αν τα λεγόμενα του κ. Πιλάβιου είναι σωστά ή όχι...
Στη συνέχεια η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από το γήπεδο που κατασκευάζει η ΑΕΛ και τη χρησιμοποίησή του από την εθνική ομάδα. Ο κ. Πιλάβιος είπε ότι η εθνική θέλει να παίζει σε καινούργια γήπεδα και θα το δηλώσει ως έδρα μαζί με αυτό της Αθήνας εφόσον δει ότι σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει σ‘ αυτό (πιθανότατα στα τέλη Φεβρουαρίου με τον Καναδά) η συμπεριφορά των Λαρισαίων φιλάθλων είναι τέτοια που να μπορεί να δώσει ώθηση στους διεθνείς.
Επίσης συζήτησαν για το φιλικό στη μνήμη του Μπαχράμη που ενδεχομένως θα γίνει τέλη Δεκεμβρίου μεταξύ μιας ομάδας της εθνικής (με υποψήφιους παίκτες για συμμετοχή σε επίσημες υποχρεώσεις) και την ΑΕΛ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΒΕΛΑΣΚΟ
Ένας «πονοκέφαλος» λιγότερος για τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα καθώς ο Χουάν Βελάσκο πήρε κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση ενώ μόνοι τους προπονήθηκαν ο Νταμπίζας με τον Μακίνουα που όμως θα είναι στη διάθεση του τεχνικού.
Στο μεταξύ ο Ταλ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ταυλαρίδη στα σέντερ μπακ δίπλα στον Νίκο Νταμπίζα.
Δεν πήραν καθόλου μέρος λόγω προβλημάτων οι: Ελευθεριάδης, Σιατραβάνης, Γκαμπέτας κια Βούζας.
Πριν την προπόνηση ο Γιάννης Παπακώστας έδειξε βίντεο στους αναπληρωματικούς του αγώνα με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο αλλά και αυτούς που ήταν εκτός αποστολής. Τους έδειξε στιγμιότυπα από τον αγώνα Ηρακλή-ΑΕΛ και τους ζήτησε προσοχή στα τελειώματα των φάσεων.
Για τα τελειώματα αυτά έκανε μνεία και στην προπόνηση στη συνέχεια του διπλού που ήταν στο μισό γήπεδο.
ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Σήμερα και ώρα 13:30 στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ θα δοθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΛ Γιάννη Παπακώστα ενώ η προπόνηση της ομάδας θα γίνει αργότερα στις 4 μ.μ. στο Αλκαζάρ για εξοικείωση των παικτών με τον αγωνιστικό χώρο (αφού στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα θα γίνει το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα μεταξύ ΑΕΛ-Κέρκυρας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass