ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Πεισμώστε με τους εαυτούς σας και τους διαιτητές»

* «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΩΡΟ» * ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ * ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΕΛΑΣΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:21
Η αναποτελεσματικότητα της ομάδας και κυρίως το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ηρακλή (όπου γνώρισε την ήττα με 1-0) τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο ημίωρο ήταν τα κύρια σημεία της ομιλίας του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα χθες στους παίκτες όταν πριν την προπόνηση τους έδειξε σε βίντεο φάσεις του αγώνα Ηρακλή-ΑΕΛ.
Ο προπονητής μίλησε χθες σε ένα γκρουπ παικτών αυτό που αγωνίστηκε στο Καυταντζόγλειο, ενώ τους υπόλοιπους θα τους μιλήσει λογικά σήμερα.
Ο Παπακώστας ξεκίνησε την ομιλία του από την εικόνα της ΑΕΛ στο πρώτο ημίωρο λέγοντας ότι η ομάδα έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλό της και έπρεπε να το «καθαρίσει» από το χρονικό σημείο εκείνο το παιχνίδι.
Στη συνέχεια ζήτησε να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι άλλες ομάδες δεν αλλάζουν δεύτερη μπαλιά και βάζουν πιο εύκολα γκολ ενώ καμία ομάδα δεν κάνει τόσες τελικές προσπάθειες. Επίσης σχολίασε την υπεροχή στον αγώνα πριν δεκαπέντε μέρες με την Καβάλα και η ίδια ομάδα έκανε την Ελλάδα να πλέκει εγκώμια γι’ αυτήν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
«Δεν πρέπει να πετάμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, είπε χαρακτηριστικά και σίγουρα αν και δεν μίλησε προσωπικά «φωτογράφισε» παίκτες που έχασαν ευκαιρίες.
Πάντως στάθηκε και στα καλά της ομάδας, καθώς όταν αυτή έχανε με 1-0 βγήκε στην επίθεση και παράλληλα είχε οργάνωση στην άμυνα. «Ρισκάραμε χωρίς πρόβλημα και με καλή οργάνωση» είπε και του άρεσε που κρατήθηκαν ισορροπίες στην αμυντική λειτουργία και η ΑΕΛ δεν κινδύνεψε με δεύτερο τέρμα. Τέλος τους είπε όταν αν ο Βιέρα δεν ακουμπάει την μπάλα και η ομάδα χάνει αυτό είναι άσχημο.
Πάντως επανέλαβε ότι τους πιστεύει και με την Κέρκυρα θεωρεί ότι θα παίξουν το ίδιο καλά και αυτή τη φορά θα είναι πιο αποτελεσματικοί.
Στον επίλογο της κουβέντας τούς ζήτησε να πεισμώσουν με τους εαυτούς τους γιατί είναι καλοί παίκτες και το δείχνουν στο γήπεδο ανεξάρτητα αν είχαν δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά και με τους διαιτητές καθώς είναι αδικαιολόγητο σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η ομάδα να είναι αδικημένη στα δύο.
Ο ΒΕΛΑΣΚΟ ΤΟΥΣ «ΤΡΟΜΑΞΕ»
Ο Γκέρεμι αποδείχθηκε συνεπής στην επιστροφή του από την Τυνησία και χθες προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Νταμπίζα και τον Μακίνουα. Ο Νταμπίζας μαζί με τον Μακίνουα έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Στο μεταξύ όλοι «τρόμαξαν» χθες με τον Βελάσκο που αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στο γόνατο και με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ταυλαρίδη η άμυνα μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου. Ο Ταλ πιθανότατα θα παίξει σέντερ μπακ και δεξί μπακ οι λύσεις είναι ο Κατσιαρός (αντίθετο πόδι) ή ο νεαρός Καρανίκας ενώ υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Κολοβέτσιος σέντερ μπακ σαν παρτενέρ του Νταμπίζα και ο Ταλ δεξί μπακ. Σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Βελάσκο.
Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί πάλι στις 4 μ.μ., ενώ αύριο η προπόνηση θα γίνει την ίδια ώρα στο Αλκαζάρ (μέρα που θα δώσει μάλλον συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass