Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ

Ψηλά το κεφάλι στον Τύρναβο

*Κ.ΜΑΓΓΟΣ: «Είμασταν άτυχοι αλλά κοιτάμε μπροστά»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2010 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:21
Δύο βαθμούς απώλεσε στην έδρα του προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος αναδείχθηκε με τον Αετό Σκύδρας ισόπαλος 1-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Το ποδοσφαιρικό σωματείο του Τυρνάβου έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ενώ δεν του δόθηκε και ένα καταφανέστατο πέναλτι , σε ανατροπή του Κώστα Μάγγου από τον τερματοφύλακα, στο 67΄της συνάντησης.
Σίγουρα δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, η νίκη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επέλθει η απογοήτευση, για το ότι σε δυο αγώνες υπάρχει συγκομιδή μόλις ενός βαθμού.
Ψηλά το κεφάλι λοιπόν και αυτό που προέχει τώρα είναι να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του έμπειρου μέσου Κώστα Μάγγου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Είμασταν άτυχοι, καθώς χάσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να συμβούν και αυτό που προέχει τώρα, είναι να φανούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια .
Προχωράμε στο κύπελλο, σίγουρα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα και   στο πρωτάθλημα, γιατί προσπαθούμε, αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και θα βρούμε τον δρόμο μας.
Αποτελούμε μια οικογένεια, όπου όλοι κερδίζουμε ή χάνουμε και οφείλουμε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και το άριστο κλίμα που υπάρχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθειά του , αλλά θέλουμε περισσότερους φιλάθλους να μας συμπαρασταθούν, καθώς αποτελούν τον 12ο παίκτη μας.
Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη και θα επιδιώξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θα ανακάμψει , αρκεί όλοι μας να δώσουμε ότι μπορούμε περισσότερο , από τους εαυτούς μας.
Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε την προσπάθειά μας , με στόχο να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, από παιχνίδι σε παιχνίδι».
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ
Χωρίς προβλήματα θα ταξιδέψει για τη Μυτιλήνη ο Τύρναβος 2005, καθώς επανέρχεται ο Αλέκος Κουβελάς , που εξέτισε την ποινή του.
Χθες με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμάσια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass