ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Γερουλάνος κρατάει τον αθλητισμό!

* ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ * ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Αλλαγές ξαφνικά στον τομέα αθλητισμού αποφάσισε ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου στον τομέα αθλητισμού «παγώνοντας» στην κυριολεξία τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο και τον υφυπουργό Χρήστο Αηδόνη που τις τελευταίες μέρες είχαν αναπτύξει αθλητική δράση (συσκέψεις για τη βία, συγχαρητήρια και υποδοχή σε πρωταθλητές όπως ο Ηλιάδης που πήρε τον παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο αλλά και δηλώσεις για τη διαιτησία ποδοσφαίρου). Αποδείχθηκε όμως ότι δεν είχαν αρμοδιότητες, καθώς ο πρωθυπουργός, θεωρώντας ότι ο κ. Γερουλάνος δεν είχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι, του άφησε όλες τις αρμοδιότητες και κυρίως τον ΟΠΑΠ και τις διοργανώσεις των Μεσογειακών Αγώνων και των Special Olympics.
Ο κ. Γερουλάνος λοιπόν θα συνεχίσει να έχει την πλήρη αρμοδιότητα στον αθλητισμό με υφυπουργό τον κ. Νικητιάδη και στην αρμοδιότητά του βρίσκεται και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Από την άλλη, ο κ. Λοβέρδος που είναι υπουργός Υγείας, Διατροφής και Άθλησης θα πάρει το κομμάτι του μαζικού αθλητισμού και του αθλητισμού Ατόμων με ειδικές Ανάγκες.
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ
Ανακούφιση ένιωσαν στην Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων 2013 με την παραμονή των αρμοδιοτήτων των Μεσογειακών στον κ. Γερουλάνο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε σημαντικό γραφειοκρατικό πρόβλημα καθώς θα έπρεπε να αλλάξει η νομοθεσία των Αγώνων μια και με την υπάρχουσα υπεύθυνος ήταν ο υπουργός Πολιτισμού. Αυτό σήμαινε ότι οι Αγώνες κινδύνευαν να καθυστερήσουν κι άλλο δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
Ο φάκελος των Μεσογειακών έχει φθάσει στον κ. Γερουλάνο από τον πρόεδρο της ΟΕΜΑ κ. Γιώργο Κολέτσο και στον οποίο οι Μεσογειακοί Αγώνες συνδυάζονται με τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και τη Διατροφή. Παράλληλα στο Υπουργείο Πολιτισμού ανήκουν οι κυριότεροι εμπλεκόμενοι κρατικοί φορείς όπως ο ΟΠΑΠ, η ΕΡΤ και ο ΕΟΤ. Μάλιστα σύντομα θα γίνει συνάντηση των δύο ανδρών.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass