ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Εύσημα για την άμυνα...

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Η Α.Ε.Λ. αρχίζει και κινείται σε ρυθμούς... Ηρακλή, καθώς μεθαύριο Σάββατο, στο Καυταντζόγλειο, αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και ο τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας, από χθες άρχισε να δείχνει τις προθέσεις του.
Συγκεκριμένα, χθες σε οικογενειακό διπλό μικρής διάρκειας, έδειξε ότι δεν θέλει να αλλάξει ενδεκάδα και η μόνη αλλαγή που έκανε ήταν η χρησιμοποίηση του Πουρί αντί του Μπλάζεκ, που όμως ο τραυματισμός του Τσέχου δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα είναι στη διάθεσή του κανονικά στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Δηλαδή, πάλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Βιέρα, στην άμυνα οι Βελάσκο, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης αμυντικά χαφ οι Γκέρεμι και Ρομέου, πιο μπροστά οι Κανόμπιο, Μετίν, Μπλάζεκ (ανεξάρτητα αν χθες χρησιμοποιήθηκε ο Πουρί) και μπροστά ο Κουζέν.
Χθες, πριν την προπόνηση, ο Γιάννης Παπακώστας έδειξε σε βίντεο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Α.Ε.Λ. - Καβάλα, με σκεπτικό να δείξει στους παίκτες τα λάθη που έκαναν, αφού στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των «βυσσινί» άγγιξε το τέλειο, παρότι δεν πέτυχαν γκολ.
Είπε, λοιπόν, στους ποδοσφαιριστές (αξίζει να αναφερθεί ότι δεν έκανε καμία ονομαστική αναφορά) ότι είναι ευχαριστημένος από την άμυνα που παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση, αλλά ζήτησε να υπάρχει πρέσινγκ από τους παίκτες και επίσης να είναι καλύτεροι στις τελικές πάσες και στις επιθετικές τους επιλογές, που μερικές φορές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα.
Η ομιλία μαζί με το βίντεο κράτησαν περίπου είκοσι λεπτά και οι περισσότεροι παίκτες έφυγαν ευχαριστημένοι.
Στη χθεσινή προπόνηση, εκτός του Μπλάζεκ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν πήραν μέρος ακόμα ο Σωτηρίου (είχε εξεταστική στο Πανεπιστήμιο), ο Βούζας (έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς) και ο Ελευθεριάδης (πήγε να γραφεί στην σχολή των Τ.Ε.Ι. που πέρασε στο Μεσολόγγι).
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα, ενώ αύριο θα υπάρχει προπόνηση το πρωί και η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη στις 5.30 μ.μ.
ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ηρακλή, αποφασίστηκε η Α.Ε.Λ. να λάβει 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, για τις θύρες 1 και 17 του Καυταντζογλείου Σταδίου, στην τιμή των 20 ευρώ. Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων στη Λάρισα, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει και εκδοτήριο έξω από τις αντίστοιχες θύρες του Σταδίου.
Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί Λαρισαίοι φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη (κάποιοι επιχειρηματίες θα το συνδυάσουν και με επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης).
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Ο Σύνδεσμος φιλάθλων «Αλκαζάρ» διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι της Α.Ε.Λ. στο Καυταντζόγλειο, το Σάββατο 18/9/2010. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου, Ψαρρών 2, τηλ. 2410-257.910, καθημερινά 19:00-22:00.
Εκδρομή διοργανώνει και ο σύνδεσμος «Monsters». Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117), 7-10 μ.μ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Α.Ε.Λ., Γιάννη Παπακώστα – ενόψει και της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή – θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 16/9, εκτάκτως στις 3 μ.μ., στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ (για πρώτη φορά φέτος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass