Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (15:45)

Αφήνει τον... κακό του εαυτό στην Κατερίνη

* ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΑΠΕΙΡΙΑ, ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2010 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Τύρναβος 2005, ο οποίος ηττήθηκε προχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης από την Α.Ε. Ποντίων, με σκορ 2-1.
Τα λάθη σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού, η απειρία ορισμένων παικτών, αλλά και οι απουσίες των τριών βασικών, των Κώστα Γρηγορίου, Θανάση Μάγγου και Βασίλη Σκούπρα, αναμφισβήτητα στοίχισαν.
Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι όπου φαινόταν από την αρχή ότι θα κριθεί σε λεπτομέρειες, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου δεν τα κατάφερε και επέστρεψε χωρίς να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.
Και όλα αυτά με αντίπαλο επίσης μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, τους Πόντιους, που σίγουρα δεν ήταν σούπερ ομάδα, όμως δεν άφησαν και τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, όπως στην περίπτωση του δεύτερου γκολ, που ο έμπειρος Βελώνης δεν... συγχώρησε το λάθος που έγινε.
Πρεμιέρα λοιπόν αρνητική για τον Τύρναβο 2005 αλλά τον κακό της εαυτό η ομάδα πρέπει να τον αφήσει στην Κατερίνη και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται απογοήτευση.
Χάθηκε απλά μια μάχη, όμως σε έναν μαραθώνιο όπως είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, υπάρχουν πολλά περιθώρια για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να έρθουν καλύτερες ημέρες, γιατί και άλλες ήττες θα σημειωθούν, αλλά το ζητούμενο είναι να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη.
Φυσικά και με μια ήττα δεν έρχεται η καταστροφή και δεν είναι σωστό από την πλευρά μας να βγάλουμε συμπεράσματα και να γίνει σκληρή κριτική, γιατί μπορεί όπως στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο τα λάθη που γίνονται να στοιχίζουν, όταν όμως υπάρχουν τα περιθώρια βελτίωσης είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλουμε και να περιμένουμε τη θετική εικόνα.
Είμαστε δε βέβαιοι ότι ο Τύρναβος 2005 με το αξιόλογο υλικό που διαθέτει θα πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία και θα πλασαριστεί σε μια καλή βαθμολογική θέση.
Χθες στην προπόνηση τους παίκτες επισκέφθηκε η διοίκηση και τους ζήτησε να ξεχάσουν τον αγώνα με τους Πόντιους, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας (15:45), μια ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία και έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος Βασίλης Μπρέζας εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές και σήμερα το βράδυ σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού, η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στην ταβέρνα του Κώστα Γρηγορίου, στον Αμπελώνα.
Πληροφορίες, μάλιστα αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να δοθεί έξτρα πριμ στους παίκτες για να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση.
Παράλληλα οι διοικούντες καλούν όχι μόνο τον κόσμο του Τυρνάβου αλλά και γενικά τους Λαρισαίους φιλάθλους να συμπαρασταθούν, γιατί μια πιθανή πρόκριση θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για το ποδόσφαιρο του νομού γενικότερα.
Αυτό που θέλουν όλοι στην ομάδα είναι να δώσουν οι παίκτες-όπως και στην Κόρινθο- τον καλύτερό τους εαυτό και από κει και πέρα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Θα ακολουθήσει την Κυριακή εντός έδρας αγώνας για το πρωτάθλημα με τον Αετό Σκύδρας, όπου ο Τύρναβος 2005 θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του νίκη φέτος στην Γ’ Εθνική.
ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΠΛΕ
Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Τυρνάβου 2005 Μιχάλη Ζιώγα και τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα παρατάξουν μάλλον την ενδεκάδα που απέκλεισε στα πέναλτι την Κόρινθο.
Επανέρχονται λοιπόν οι Κώστας Γρηγορίου, Θανάσης Μάγγος, Βασίλης Σκούπρας που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ και ο Σταύρος Τσορμπατζίδης θα είναι ακόμη πιο έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Όσον αφορά στον Δημήτρη Σιάτρα που χτύπησε στο κεφάλι στο 89’σε εναέρια μονομαχία με τον Διαμάντη των Ποντίων, μετέβη μετά τον αγώνα στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και έβγαλε ακτινογραφία, που ήταν καθαρή και έτσι θα δώσει αύριο κανονικά το «παρών», κόντρα στην Δόξα Δράμας.
Χθες απλά δεν προπονήθηκε, για προληπτικούς λόγους.
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΙΤΣ
Έναν επιπλέον ποδοφσιαριστή θα έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία, καθώς χθες ήρθε η μπλε κάρτα του Κροάτη Μίλος Μίσιτς και σήμερα θα εκδοθεί κανονικά δελτίο από την ΕΠΟ.
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
* Με τις νέες... λαχανί εμφανίσεις αγωνίστηκε ο Τύρναβος 2005, ενώ η Α.Ε. Ποντίων με μοβ.
* Συζήτηση στο τέλος της αναμέτρησης είχαν ο πρώην γενικός αρχηγός της Α.Ε. Τυρνάβου Αλέκος Μπότης με τον Κατερινιώτη προπονητή Σταύρο Διαμαντόπουλο, καθώς τους δυο συνδέει φιλία από τα παλιά.
* Το 1977 έχει ιδρυθεί η Α.Ε. Ποντίων, που είναι αρκετά οργανωμένη και έχει τη δική της σελίδα στο διαδίκτυο (www.aepontion.gr).
* Άνθρωποι πολύ φιλόξενοι οι Πόντιοι, ενώ και το ματς κύλησε ομαλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Άνετο μεροκάματο έβγαλαν και οι Αστυνομικοί.
* Παίκτες και παράγοντες του Πιερικού παρακολούθησαν τον αγώνα από τη θύρα των επισήμων, καθώς την προηγούμενη ημέρα (Κυριακή) η κατερινιώτικη ομάδα έπαιξε στο ίδιο γήπεδο στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με τον Εθνικό (1-1).
* Τις δεκαοκτάδες των δυο ομάδων συμπλήρωναν για τους Πόντιους οι Διαμάντης, Γούλας, Τσιτλακίδης, Γιόβτσεφ, Ίτσιος, Μιχαηλίδης, Φωτιάς και για τον Τύρναβο 2005 οι Κλάζογλου, Κράββαρης, Τσιρογιάννης, Τσορμπατζίδης, Κουγιουμτζίδης, Αλεξίου, Γιολδάσης.
Χρησιμοποιήθηκαν οι τρεις πρώτοι ως αλλαγές από τους προπονητές τους Γιώργο Καμπερίδη και Μιχάλη Ζιώγα, αντίστοιχα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass