ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τα αδέλφια Σπανού στο δρόμο του... Σπανούλη

* ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:18
Του Κ. Γκιάστα
Ο ένας είναι στα 16 και τον λένε Παναγιώτη. Ο άλλος είναι στα 17 και τον λένε Βαγγέλη. Οι δύο τους είναι τα αδέλφια Σπανού και αποφάσισαν να κυνηγήσουν το μπασκετικό τους όνειρο σε νεαρή ηλικία. Πήραν το ρίσκο πριν από κάποιους μήνες να πάνε στην Αθήνα για να δοκιμαστούν στον Ολυμπιακό και τα κατάφεραν. Έπεισαν τον Αργύρη Καμπούρη πως αξίζουν μια θέση στα εφηβικά των «ερυθρολεύκων». Πλέον οι δύο τους είναι στην πρωτεύουσα και προπονούνται καθημερινά θέλοντας να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.
Ο Παναγιώτης γράφτηκε μάλιστα και σε σχολείο στο Μοσχάτο ενώ ο Βαγγέλης πέρασε φέτος Δασοκόμος. Νοίκιασαν σπίτι στην Αθήνα και προσπαθούν μόνοι τους πλέον.
«Είναι λίγο δύσκολα να προσπαθούμε εδώ πέρα σχεδόν μόνοι μας αλλά πιστεύω πως αυτό θα μας κάνει καλό. Τόσο μπασκετικά όσο και γενικότερα σαν άτομα. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο να πετύχουμε» δήλωσαν στην «Ε» και συνέχισαν. «Αν μπορούμε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα θα είναι ό,τι καλύτερο».
Όσο για τον ανταγωνισμό είπαν: «Είναι σκληρά τα πράγματα εδώ αλλά έχουμε δουλέψει στη Λάρισα στην Ακαδημία αρκετά και θεωρούμε πως θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».
Πέρυσι οι δύο τους ανήκαν στον Αστέρα Λάρισας και είχαν παιχνίδια με την εφηβική τους ομάδα. Στη συνέχεια, μόλις σταμάτησαν τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν τις προπονήσεις με τον Βασίλη Μητσόπουλο που είναι παράλληλα υπεύθυνος της νεοσύστατης Sports Academy. Τρεις ώρες το πρωί και άλλες τόσες το απόγευμα ήταν αρκετές για να ανεβάσουν επίπεδο τα δύο αδέλφια. Του ζητήσαμε την άποψή του για τους δύο παίκτες και μας είπε: «Με τους Βαγγέλη και Παναγιώτη Σπανό έχουμε δουλέψει πολύ εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, με το ταλέντο τους να καλλιεργείται καθημερινά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δύο παίκτες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί ετοιμάζονται να φορέσουν τη φανέλα μίας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο στερέωμα του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους μέσα στο παρκέ αλλά και με το χαρακτήρα τους ως αθλητές και ως προσωπικότητες».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass