Η ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΜΠΕΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η … «Τζο» στην ΕΑΛ

* ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2010 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:18
Του Κ. Γκιάστα
Η Γεωργία Τερζόγλου, η αλλιώς «Τζο» (όπως τη φωνάζουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί της από το χώρο του βόλεϊ) είναι μέλος της ΕΑΛ. Η 21χρονη λίμπερο που έχει αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1 με τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά και στη γερμανική Λίγκα-Α1- με το συγκρότημα της Μπάγερν Λεβερκούζεν θα έρθει στη Λάρισα την Πέμπτη το πρωί. Ουσιαστικά θα είναι η αντικαταστάτρια της Εύη Λίτσιου που έβαλε τέλος στη συνεργασία της με τη λαρισινή ομάδα πριν από λίγες ημέρες.
Η «Τζο» θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ΕΑΛ με τη μορφή υποσχετικής, καθώς το δελτίο της ανήκει στους ιθύνοντες της ΑΕΛ. Η Τερζόγλου είναι από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ. Σα 19 της χρόνια έχει κατακτήσει δυο πρώτες θέσεις στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα U-21 το 2004 και 2005 για το μπιτς βόλεϊ ενώ συμπαίκτριά της ήταν η Φωτεινή Τσαντοπούλου. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση από την ΕΑΛ στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών που αφορούν σε Ελληνίδες παίκτριες και ουσιαστικά έτσι βάζει τα θεμέλια της παραμονής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Γυναικών.
ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Η ΔΙΡΒΑ
Στην ομάδα του Πανελληνίου πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα της η Λαρισαία Γιούλα Δίρβα. Η παίκτρια που φέτος αγωνιζόταν στην ΕΑΛ επέλεξε να κατέβει ξανά στην πρωτεύουσα και θεωρητικά θα έχει εξασφαλίσει την κατάλληλη άδεια από την Νομαρχία Λάρισας.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ
Η ΕΑΛ ωστόσο απέκτησε ακόμα μια νεαρή παίκτρια. Συγκεκριμένα πήρε τη 17χρονη Βανέσα Καραγιώργου από τον Φιλαθλητικό (συνεργάζονται καλά οι λαρισινές ομάδες και αυτό είναι ευχάριστο). Η Καραγιώργου που έχει εμπειρία από την Εθνική ομάδα των Κορασίδων αγωνίζεται ως κεντρική.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass