ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ (16.45)

Έτοιμος για τη… μάχη της Κατερίνης

* ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ-ΣΗΜΕΡΑ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2010 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:18
Μετά την παλικαρίσια πρόκριση που πήρε στον ισθμό της…Κορίνθου ο Τύρναβος 2005 για το κύπελλο Ελλάδος, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Αύριο λοιπόν και ώρα 16.45 στο εθνικό στάδιο της Κατερίνης , το Τυρναβίτικο συγκρότημα δοκιμάζεται με αντίπαλο την Α.Ε.Ποντίων, που ανέβηκε από τον 2ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και ουσιαστικά θα έχουμε ένα...ντέρμπι νεοφώτιστων στην κατηγορία.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όμως τόνισε ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και ευελπιστεί ότι θα δώσουν σκληρή μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
«Το καθαρό μυαλό, η αγωνιστική πειθαρχεία και τα πάθος, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία» τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, ενώ απηύθυνε έκκληση για να βοηθήσει και ο κόσμος: «Η παρουσία των φιλάθλων στην Κατερίνη, θα δώσει ώθηση στα παιδιά για να παλέψουν με περισσότερες δυνάμεις ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα, όπου θέλουμε να κάνουμε ιδανικό ξεκίνημα και πιστεύω απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, θα τα καταφέρουμε τελικά».
*Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο νέο για την τεχνική ηγεσία ήρθε από τον Σταύρο Τσορμπατζίδη, ο οποίος συμμετείχε χθες στο πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Κροάτης Μίλος Μίσιτς καθώς δεν εκδόθηκε μέχρι χθες το απόγευμα νέο δελτίο από την ΕΠΟ, ενώ απόντες θα είναι οι Κώστας Γρηγορίου, Θανάσης Μάγγος και Βασίλης Σκούπρας, που αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση με την Κόρινθο.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση στις 10 το πρωί και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, για το αυριανό παιχνίδι.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, θα διεξαχθούν στους δυο ομίλους, τα παρακάτω παιχνίδια(σ.σ.αρχίζουν όλα τα ματς στις 16.45):
1ος ΟΜΙΛΟΣ
*Ρόδος- Απόλλων Σμύρνης
 *Παναιγιάλειος - Πανηλειακός  
*Ολυμπιακός Χερσονήσου - Αγ. Παρασκευή  
*Αίας Σαλαμίνας - Χανιά
 *Πλατανιάς Χανίων - Π.Α.Ο. Ρούφ
*Ηρακλής Ψαχνών - Κερατέα 
*Ασπρόπυργος - Παναχαϊκή 2005
*Βύζας Μεγάρων - Κόρινθος
2ος ΟΜΙΛΟΣ
*Φωκικός - Επανομή
*Εορδαϊκός 2007 - Κοζάνη 
*Μακεδονικός- Αναγέννηση Γιαννιτσών  
*Αετός Σκύδρας - Νίκη Βόλου 
*Ναυπακτιακός - Δόξα Κρανούλας
*ΑΕΛ Καλλονής - Ζάκυνθος
*Εθνικός Φιλιππιάδας- Ηράκλεια Σερρών
ΑΥΡΙΟ
*Α.Ε. Ποντίων Κατ. - Τύρναβος 2005
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ
Αίτημα για να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Α.Ε.Λ. Καλλονής στην Μυτιλήνη (26 Σεπτεμβρίου), θα υποβάλει στην Ε.Π.Ο. η Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005, προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρα αεροπορικώς από την πρωτεύουσα της Λέσβου.
Θα ζητήσει λοιπόν το παιχνίδι να αρχίσει στη 1.30 ή το αργότερο μέχρι τις 2.30 μ.μ. για πρακτικούς λόγους (σ.σ. να προλάβει η αποστολή του Τυρνάβου 2005 την πτήση για Θεσσαλονίκη στις 6 το απόγευμα).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass