Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (6.15 μ.μ.)

Δεύτερη νίκη και... κορυφή

* ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2010 23:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:18
Το ξεκίνημα της Α.Ε.Λ. τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ιδανικό, καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα τον Ατρόμητο Αθηνών με 1-0 και ελπίζουν όλοι ότι η ομάδα θα συνεχίσει τις νίκες και σήμερα με αντίπαλο την δυνατή Καβάλα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Η λαρισινή ομάδα με νίκη θα συνεχίσει να οδηγεί το βαθμολογικό πίνακα και με το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει για έναν περίπου μήνα («μας το έστειλε ο Θεός» είχε πει χαρακτηριστικά ο προπονητής σε παλαιότερη ομιλία προς τους παίκτες, τονίζοντας επίσης ότι, αν ξεκινήσει δυνατά η λαρισινή ομάδα, μπορεί να βρεθεί πολύ γρήγορα σε τροχιά πεντάδας) θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί πιθανές βαθμολογικές διαφορές που μπορεί να δημιουργήσει.
Το ευχάριστο είναι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και οι περισσότεροι παίκτες έχουν διάθεση να αγωνιστούν και να βοηθήσουν. Φέτος, μάλιστα, ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας, έχει και τη δύναμη να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς παίκτες, καθώς υπάρχουν δεκαοκτώ ισάξιοι, αλλά και πολλοί ελπιδοφόροι νεαροί.
Στο σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, θα ξεκινήσει με τη γνώριμη τακτική του 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Βιέρα, στην άμυνα τους Βενετίδη (έδειξε χθες να ξεπερνάει το πρόβλημα με τους προσαγωγούς) στα αριστερά και Βελάσκο (δεξιά), ενώ σέντερ μπακ θα είναι ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη.
Αμυντικά χαφ θα αγωνισθούν ο Γκέρεμι με τον Ιγγλέσιας εκτός αν την τελευταία στιγμή προτιμήσει ο Παπακώστας τον Ρομέου. Πιο μπροστά θα είναι ο Μπλάζεκ (δεξιά) με τον Μετίν (στο κέντρο) και τον Κανόμπιο (αριστερά). Στην επίθεση θα αγωνισθεί ο Κουζέν.
Οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα κενά που αντιμετωπίζει η Καβάλα, και είναι απόρροια της μεγάλης ανομοιογένειας που έχει ως ομάδα αφού μέχρι προχθές έκανε...μεταγραφές.
Στην αποστολή έχουν συμπεριεληφθεί ακόμα οι: Αμπάρης, Ταλ, Κατσιαρός, Ρομέου, Μακίνουα, Πούρι, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Κολοβέτσιος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σημαντικό ποσοστό στην προσπάθεια κατάκτησης της νίκης θα έχει και ο κόσμος της Α.Ε.Λ., καθώς το γήπεδο, παρά τις καιρικές συνθήκες, αναμένεται να έχει σημαντική πληρότητα και να προσέλθουν πάνω από επτά χιλιάδες φίλαθλοι, ώστε να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αλλά και να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες (η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προβλέπει ότι ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος την ώρα του παιχνιδιού, ενώ το πρωί θα υπάρχουν βροχές) και κυρίως στο βαρύ αγωνιστικό χώρο, αφού, λόγω των παλαιών υποδομών, ο χλοοτάπητας του Αλκαζάρ κρατάει νερά.
ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ
Υπό βροχή έγινε η χθεσινή προπόνηση της Α.Ε.Λ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα να βλέπει με ευχαρίστηση τον Βενετίδη να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.
Το πρώτο μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, αλλά αποχώρησε προς το τέλος αυτής.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Τριτσώνης (Αθηνών), με βοηθούς τους Βασιλειάδη (Μακεδονίας), Γρεβένη (Χαλκιδικής), ενώ τέταρτος θα είναι ο Μάνταλος (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γκαϊτατζής (Δράμας).
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Α.Ε.Λ. Κωστή Πηλαδάκη και του προπονητή Γιάννη Παπακώστα. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησαν αγωνιστικά θέματα της ομάδας, αλλά και άλλα θέματα που έχουν σχέση με την οργάνωση, αλλά και την καλύτερη ποιότητα διαβίωσης των ποδοσφαιριστών.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Χωρίς φιλάθλους θα έρθει η Καβάλα στο Αλκαζάρ, αφού η Λέσχη Φίλων Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Κατόπιν διαβουλεύσεων που είχαμε με τους υπευθύνους εισιτηρίων της Α.Ε.Λ., με τους υπεύθυνους ασφαλείας των δύο Π.Α.Ε., σας ενημερώνουμε με τη σειρά μας πως η οργανωμένη εκδρομή μας για το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στη Λάρισα αναβάλλεται, αφού όχι μόνο τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους Καβαλιώτες είναι μόνο 100, αλλά κυρίως διότι στα μέτρα ασφαλείας δεν προβλέπεται οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Καβάλας (δεν υπήρξε αίτημα κατά την συζήτηση των μέτρων) με αποτέλεσμα να απαγορεύεται η είσοδός μας στο γήπεδο οργανωμένα και με διακριτικά και επιπλέον η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να σταματήσει τα λεωφορεία που μεταφέρουν Καβαλιώτες φιλάθλους και να τους απαγορεύσει την είσοδο στην πόλη της Λάρισας!
Εμείς χωρίς να έχουμε την ευθύνη αυτής της ακύρωσης εντούτοις ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη μας για την ταλαιπωρία και παρακαλούμε τους φιλάθλους που πληρώσανε το κόστος της συμμετοχής τους για την εκδρομή να προσέλθουν στα γραφεία της Λέσχης ώστε να τους επιστραφούν τα χρήματά τους».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass