ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥΛΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1-0

Φιλική νίκη πέτυχε ο Οικονόμος

* ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:17
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε του γηπεδούχου Απόλλωνα Λάρισας, με σκορ 1-0.
 Στο τοπικό ντέρμπι που είχε... άρωμα Δ’ Εθνικής και οι δυο ομάδες έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία.
Ο Απόλλωνας που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με νέα παιδιά κυρίως ενώ έπαιξε στην επανάληψη με τη βασική του ενδεκάδα, προσπάθησε φιλότιμα και το πρόβλημα που φάνηκε είναι στο ότι δεν δημιούργησε ευκαιρίες, για να σκοράρει.
Αυτό φυσικά το εντόπισε και η τεχνική ηγεσία των Μάκη Αλεξούδη - Γιώργου Κεραμάρη, που θα προσπαθήσει να βρει λύση εκ των έσω στο διάστημα που μένει για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τώρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο και ουσιαστικά «κτίζεται» μια νέα ομάδα κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Καλτέκη, που θα έχει όπως φάνηκε πολλές λύσεις από τον πάγκο και δικαιολογημένα οι φιλοδοξίες είναι υψηλές.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Νικούλι στο 60’ του αγώνα, όταν ο διαιτητής κ. Κορέστης είδε παράβαση σε διεκδίκηση της μπάλας του Σκάκου με τον Ταχτιντή, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού των γηπεδούχων (σ.σ. το χέρι ήταν ακούσιο-κολλημένο στο σώμα-και η απόφαση θεωρείται αυστηρή).
Ευκαιρίες χάθηκαν από τους φιλοξενούμενους με τους Φλίγκο (26’ -έδιωξε την μπάλα ο Μπαλαμώτης στην κενή εστία, 32’ -πλάσαρε άουτ από πάσα του Παλαμίδα), Ζαχαράκη (41’ -από παράλληλα σέντρα του Νικούλι σούταρε και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαγαζιώτης), Παλαμίδα (73’ -από σέντρα του Ταχτιντή έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ), Φτίκα (76’ -σούταρε άουτ από καλή θέση), Στάθη (90’ +2’ - σόυταρε δυνατά και ο Κούτσικος απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα).
Από την πλευρά του ο Απόλλωνας είχε ένα καλό σουτ με τον Στεργίου στο 71’ , όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Κορέστης, που είχε συνεργάτες τους κ.Καρακώστα, Νίκζα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. (Μάκης Αλεξούδης - Γιώργος Κεραμάρης): Μαγαζιώτης (75’ Κούτσικος), Θεοδώρου (46’ Περήφανος-Κορλός), Μπαλαμώτης (46’ Γιανακόπουλος), Σκάκος, Βενέτης (46’ Πολύζος), Εμαννουήλ (65’ Καπετάνι), Τσέλιγκας (46’ Στεργίου), Πρακατές (46’ Μπόντε - 80’ Καραγκιόζης), Γαρυφαλλόπουλος (46’ Φουσίκας), Ταστεμερίδης (46’ Μπίμπα), Καλαμπάκας (46’ Φατούρας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Καρανάσιος, Κολιός (46’ Παπακωνσταντίνου), Μαντζαφούλης, Κολοβός (58’ λ.τ. Κουτρούλιας), Λιούσκας, Παλαμίδας (85’ Βαΐτσης), Μπαλής (78’ λ.τ. Στάθης), Χατζηλιόντας (67’ Μπέης), Ζαχαράκης (46’ Ταχτιντής), Νικούλι (89’ Μπαράς), Φλίγκος (70’ Φτίκας).
* Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στον τεχνικό υπεύθυνο Τάκη Σουρλατζή (τηλ. 6974-127.573).
* Επίσης, συνεχίζεται η εγγραφή παικτών στα τμήματα υποδομής του Οικονόμου. Υπεύθυνοι για πληροφορίες οι γυμναστές της ομάδας κ.Μαντζιώκας Κώστας τηλ. 6944624412 και Καραγιάννης Κώστας τηλ. 6932314333.
Οι προαναφερόμενοι γυμναστές παρακολούθησαν πρόσφατα σχολείο εξομείωσης γυμναστών – προπονητών ποδοσφαίρου ΟΥΕΦΑ Β’ , υπό την αιγίδα της ΕΠΟ και πήραν επιτυχώς το δίπλωμα προπονητού ποδοσφαίρου. Το σχολείο πραγματοποιήθηκε στη Λαμία από 30/8 μέχρι 3/9/2010.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass