ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ Η ΕΣΘΟΝΗ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΤΡΙ ΠΟΥΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Κελε... Πούρι στην ΕΑΛ

ΤΕΛΟΣ Η ΛΙΜΠΕΡΟ, ΕΥΗ ΛΙΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΡΒΑ ΠΟΥ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2010 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:17
Κάντρι Πούρι και με τη... βούλα στην ΕΑΛ. Το φλερτ που ξεκίνησε από τα τέλη Μαΐου (προξενητής ήταν ο Σωτήρης Μάρκου της ΠΑΕ ΑΕΛ) κατέληξε σε «γάμο» χθες το απόγευμα. Η Εσθονή βολεϊμπολίστρια συναντήθηκε με τη διοίκηση και υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας για τη φετινή σεζόν. Η Πούρι αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για τη λαρισινή ομάδα που δεν την άφησε να πάει χαμένη. Το γεγονός πως ο αδερφός της είναι από πέρυσι στην ΑΕΛ την έκανε να έρθει και να δοκιμάσει την τύχη της στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια καλή λίμπερο που μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις με μεγάλη ευκολία. Η τιμή της ήταν ιδιαίτερα χαμηλή και η τελική συμφωνία δεν άργησε να σφραγιστεί.
Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα GMP και ως και σήμερα έχει κατακτήσει με τα χρώματά της τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ. Πέρυσι στο εσθονικό πρωτάθλημα βγήκε δεύτερη. Παράλληλα έχει κατακτήσει και δύο κύπελλα Βαλτικής. Το ίδιο καλά τα πάει και στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ αφού το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας της.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Άσχημα όμως ήταν τα νέα με την Εύη Λίτσιου. Η επί σειρά ετών λίμπερο της λαρισινής ομάδας θα σταματήσει να φοράει τη φανέλα με τον Πήγασο στο στήθος. Η ίδια αποφάσισε πως θέλει να σταματήσει και η διοίκηση σεβάστηκε την απόφασή της. Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΕΑΛ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΡΒΑ
Μεγάλη είναι η αγωνία για την ψηλή της ομάδας τη Γιούλα Δίρβα. Η Λαρισαία παίκτρια που είχε μεγάλη εμπειρία από την Α1 (έχοντας παίξει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια) σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε συζητήσεις με ομάδα της πρωτεύουσας. Σήμερα που είναι και η τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τις Ελληνίδες παίκτριες θα γίνει γνωστό αν θα μεταγραφεί ή θα παραμείνει στη Λάρισα. Πάντως η ΕΑΛ έχει ανάγκη από τέτοιου είδους παίκτριες.
ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Ανακοινώθηκε εν τω μεταξύ χθες πως η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της Α' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί μαζί με την παρουσίαση του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αθήνα στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Αθήνα) και ώρα 19:30.
Η κλήρωση για τον καθορισμό των προγραμμάτων των πρωταθλημάτων: Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών – στον όμιλο που παίζει ο Φιλαθλητικός – θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20:00, στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα Τύπου του Ε.Γ. Μίκρας 2 (Τέρμα Νέας Κρήνης, Καλαμαριά).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass