ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΦΑΝΕΛΑ, ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Δυναμικό ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική

* ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2010 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:17
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στον Τύρναβο η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 έγινε η παρουσίαση των παικτών που απέκτησε η ομάδα κατά την περίοδο των μεταγραφών, της καινούργιας φανέλας και του νέου ύμνου της ομάδας.
Στο αίθριο του καφέ «Φίλοιστρον» δεκάδες οπαδοί της ομάδας από τον Τύρναβο και την περιοχή χειροκρότησαν τους παλιούς και νέους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση και ευχήθηκαν καλή επιτυχία και πάντα νίκες στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο βουλευτής κ. Στέλιος Ροντούλης, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Χρήστος Κιτσίδης, ο πρώην δήμαρχος κ. Θανάσης Νασίκας και ο επικεφαλής εκ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ. Νίκος Μαλάκος.
Στους χαιρετισμούς τους τόσο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Μπρέζας και ο προπονητής κ. Μιχάλης Ζιώγας όσο και άλλα στελέχη παίκτες και χορηγοί δήλωσαν αισιόδοξοι ότι και αυτή η προσπάθεια της Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 θα φέρει στο τέλος της περιόδου θετικά αποτελέσματα
ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπρέζας σημείωσε με έμφαση ότι στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία με νίκες. Αναφέρθηκε ότι πέρα από το πρωτάθλημα ενδιαφέρει και η καλή πορεία στο κύπελλο. Τόνισε αισιόδοξος για την εν γένει πορεία και ζήτησε συνεργασία με τη δημοτική αρχή ώστε από κοινού να ξεπεράσουν προβλήματα τεχνικής φύσεως που αφορούν τους αθλητικούς χώρους.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΚΟΣ: Αισιόδοξος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Αχιλλέας Δόκος ο οποίος και εκείνος με τη σειρά μετέφερε προς τους παρευρισκόμενους το θετικό κλίμα με το οποίο ξεκινά η ομάδα την παρουσία της στη νέα κατηγορία. Είπε επίσης ότι η ΠΑΕ έχει ένα δυναμικό προπονητικό τιμ και αξιόλογους παίκτες και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και πάντα νίκες.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ: Αισιόδοξος και ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας στον χαιρετισμό του για την πορεία της ομάδας στο μέλλον, κράτησε χαμηλά τους τόνους. Ενημέρωσε ότι η ομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα και θεώρησε πως όλοι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Σε ό,τι αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος ο κ. Ζιώγας σημείωσε ότι η ομάδα είναι καθ’ όλα έτοιμη να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα στην Κατερίνη στις 16.45 την Α.Ε. Ποντίων.
Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο προπονητής της ομάδας των νέων Άρης Πατσής και οι χορηγοί κ. Αθανάσιος Κασίδης και Γιάννης Κατέρης.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι δεκατρείς νέοι αποκτηθέντες παίκτες, η καινούργια φανέλα και ο νέος ύμνος της ομάδας:
ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ:
Οι νέοι δεκατρείς παίκτες που απέκτησε η ομάδα είναι: Κώστας Γούπος, Κώστας Γιολδάσης, Κλαζόγλου Ηρακλής, Γιάννης Αντωνόπουλος, Μιχάλης Κουγιουμτσίδης, Βασίλης Λόλας, Τεό Καρντούμ, Χρήστος Αλεξίου, Μίλοε Μίσιτς, Λάζαρος Μουρατίδης, Βαγγέλης Τσιρογιάννης, Μάριος Κράβαρης, Θανάσης Μάγγος.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο εκπρόσωπος τύπου της Π.Α.Ε., δημοσιογράφος Νίκος Κράχτης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass