Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Στον τελικό με… Ραμαζάνι

ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΜΠΟΥΝΑ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2010 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:17
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί να μην είχε πιει γουλιά νερό όλη την ημέρα. Μπορεί να μην είχε βάλει μπουκιά στο στόμα από τα ξημερώματα. Όμως αυτά δεν τον εμπόδισαν να οδηγήσει την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη. Ο λόγος για τον Μπούνα. Τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή του Όλυμπου Λάρισας που ως πιστός μουσουλμάνος διανύει τις τελευταίες ημέρες του Ραμαζανίου αλλά παράλληλα ήταν και ο κορυφαίος παίκτης στη νίκη επί του Λαρισαϊκού με σκορ 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του Γιώργου Χατζή προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» όπου θα αντιμετωπίσουν εκεί τον….
Δεινός εκτελεστής ωστόσο ήταν ο Χ. Γκουζιώτης του Όλυμπου που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας αφού πρώτα τα δημιούργησε ο Μπούνα. Όπως και να έχει ο Όλυμπος έδειξε για μια ακόμα φορά πολύ καλά στοιχεία και φάνηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Στο χθεσινό ματς τώρα υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος.
Στο 30΄ ο Μπούνα έπιασε μια καλή κεφαλιά κοντά στην εστία αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Δάσιος του Λαρισαϊκού εκτέλεσε απειλητικά ένα φάουλ αλλά χωρίς να βρει στόχο. Ο ίδιος παίκτης στο 36΄ έφυγε από καλή θέση έπιασε ένα σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 40΄ ο Μπούνα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έδιωξε όμως τελευταία στιγμή ο Φαρμάκης.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Μπούνα έβγαλε σχεδόν σε κενή εστία τον Γκουζιώτη Χ. αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπούνα πάλι εκτέλεσε κόρνερ δημιουργήθηκε μια αναταραχή μπροστά στην εστία του Λαρισαϊκού και ο Γκουζιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Μπούνα έβγαλε από δεξιά μια πολύ έξυπνη σέντρα στον Γκουζιώτη και αυτός με τη σειρά του δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2. Απο κει και μετά ο Λαρισαϊκός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα στις ενέργειές του. Όπως σε μια φάση στο 65΄ όταν το σουτ του Γκόλαντα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 80΄ ο Μπούνα έφυγε πάλι μόνος του τετ α τετ αλλά ο Νταής του τράβηξε τη φανέλα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Λίγο πριν τη λήξη του ματς όμως ο νεαρός Παπαδόπουλος με ένα μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τέγος που είχε για βοηθούς του τους Σκέτο και Τσαπράζη. Για το πρώτο γκολ του Όλυμπου «φωνάζουν» οι άνθρωποι του Λαρισαϊκού καθώς ισχυρίζονται πως στη διεκδίκηση της μπάλας χτυπήθηκε ο τερματοφύλακάς τους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ: Χαβίλας, Βησαράκος, Γκουζιώτης Ν., Παλαμάνος, Καπετάνος, Ρουμελιώτης, Βιλανάκης, Παπαγιάννης, Γκουζιώτης Χ., Μπούνα, Σαμπάνης ενώ έπαιξαν και οι: Σκέτζας, Αντώνης, Γκαγιασβίλι, Τέρπος, Μουλάς και Μάλτζαρης.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Φαρμάκης, Νταής, Αθανασίου, Μίτροβιτς, Σαλτσίδης, Καλούσης, Κουτσιμάνης, Δάσιος, Καψούρης, Ευθυμιάδης, Βάσσος ενώ αγωνίστηκαν και οι εξής παίκτες: Σελήνης, Καραβασίλης, Γκόλαντας, Χαιδούλης, Κοντοθανάσης, Παπαδόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass